ARAGON2000 ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: با سلام . ایشون اومد و خونه ی منو ازم خرید بعدشم شروع کرد تو مایک به من فحش دادن , حالا با فحش دادنش مشکلی ندارم بعدش بی دلیل منو به دلیل ایجاد مزاحمت کیک کرد و بعد اومدن دوباره به بازی منو میوت کرد. حالا میوت دادنش اوکی ولی چرا بی دلیل کیک میکنه من کی مزاحم شدم؟ اونجا خونه ی من بود و ایشون اومد خونه ی منو خرید بعدش کیک داد چرا؟؟؟ خواهشا رسیدگی بشه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 29, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 با سلام و درود: هاستر مربوطه 24 ساعت فرصت ارائه ی مدرک و دفاعییه را دارند ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در May 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 29, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در 3 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: پس میگیرم +بسته شد ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده