ARAGON2000 ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: با سلام . من تو خونه Sleep/ کرده بودم که ایشون اومد کنارم و الکی منو به دلیل باگ Arelog/ داد در حالی که من نه رپورت داده بودم که باگ شدم و نه هیچ چیز دیگه که الکی اومد اینجوری کرد خواهشا رسیدگی بشه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 29, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 با سلام و درود: هاستر مربوطه 24 ساعت فرصت ارائه ی مدرک و دفاعییه را دارند ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در اینجا ایشون باگ بودن من ریلوگ دادم در اینجا هم با هم رفیق بودیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در May 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 نه اصلا باگ نبودم شما هم الکی منو ریلوگ دادی. اگه هم باگ بودم مدرک داری؟ ولی با این حال شکایت پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 31, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 در 23 ساعت قبل، ARAGON2000 گفته است: شکایت پس میگیرم +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده