Sweet ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون هاستری گرفتن که فقط باعث آزار و اذیت بشن؟! الان چرا بدون دلیل روی من Goto کرده؟ اگه مدرکی داره که من از ایشون تقاضای Goto کردم, ارسال کنه! شکایتی دیگه که از ایشون دارم اینه که ایشون فکر کردن خیلی خیلی زرگن اما خب از وارن های ادمینی غافل شدن! دیروز 2021/05/26 ساعت 17:44 تا 17:48 این آقا ماشین من رو جهت آزار و خالی کردن عقدهاشون RespawnCar داد • مدارک (فیلم یا عکس): توی عکس اول ماشین رو مشاهد می کنید اما توی عکس دوم می بینید که ماشین رو Respawncar دادن! (لطفا چک و بررسی کنید!) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Holiter1 ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 اين عكس فيك و ويرايش شده من رو شما goto نكردم رو sbiz7 goto كردم شما عكس هاي قبلي رو وصل كرديد به عكس هاي جديد در عكس هاي بالا ساعت ٢٣.١٥ بود كه در شكايت قبل ادمين sfc اخطار لازم بهم داد و در عكس جديد من رو شما تي پي نكردم رو sbiz 7 goto كردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 29, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 با سلام و درود: در حال بررسی شکایت شما هستیم...... نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.