رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Auto Togcollab

ZombieRanger

ارسال‌های توصیه شده

وقتی یک رنک بالاتر Collab رو Enable کنه کافیه همون شخص 10 ثانیه سرجاش بایسته و همزمان یه ممبر با هر رنکی لحظه ای تکون بخوره تا Collab رو حالت Disabled بشه. لطفا برای حل این مشکل Auto Togcollab برای Disable شدن رو حذف کنید و بجاش کاری کنید در صورت AFK شدن رنک بالاتر ممبر رنک پایین تر بتونه Collab رو فقط با زدن Togcollab/ ببنده و خود به خود بسته نشه.

به خصوص زمانی که تمرین و جلسه هست سرور اتوماتیک نمیزاره Collab باز بمونه و هی خود به خود بسته میشه.

@Ali اینم اضافه کنم هرکی Off Duty باشه هم میتونه Collab رو دستکاری کنه لطفا مثل بقیه چیزا کاری کنید تا Duty/ نکنی سرور حسابت نکنه و علاوه بر اون وقتی Togcollab بزنی سرور بنویسه You are not on duty

• دوست دارم که 2

ZombieRanger.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود سبنا جان یادمه زمانی که رنک بالا afk بود اگه رنک 1 در حالت duty بود می چرخید یا هرچی collaboration on میشد

و اینکه برای بسته موندن collaboration رنک بالا میتونه راه بره انگار استفه و بابد sar بزنه که دیگه collaboration off نشه

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • مؤسس
در در ۱۴۰۰/۳/۵ در 18:07، ZombieRanger گفته است:

بجاش کاری کنید در صورت AFK شدن رنک بالاتر ممبر رنک پایین تر بتونه Collab رو فقط با زدن Togcollab/ ببنده و خود به خود بسته نشه.

کاری کردیم که زمانی که قراره خود به خود collab خاموش بشه به دلیل از AFK دراومدن رنک پایین تر سیستم چک کنه که:

آیا رنک بالاتری در سرور هست که Collab رو دستی روشن کرده؟ اگر بود disable نمی کنه.

پس از اعمال این تغییر اعلام کنید که سیستم چجوری شده.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Ali گفته است:

کاری کردیم که زمانی که قراره خود به خود collab خاموش بشه به دلیل از AFK دراومدن رنک پایین تر سیستم چک کنه که:

آیا رنک بالاتری در سرور هست که Collab رو دستی روشن کرده؟ اگر بود disable نمی کنه.

پس از اعمال این تغییر اعلام کنید که سیستم چجوری شده.

خب علی جان این سیستم کاری کرده مایی که توی فکشن کاپ هستیم خودمونو سرویس کنیم تا collab رو off/on کنه

بارها شده رنک 5 آنلاین شده (ساب و لیدر حضور نداشتن)  و از اونجایی که رنک 5 درحال Sar برای استف هست duty نمیکنه و /togr میکنه در همون حین یه FTP صورت میگیره باعث میشه که ما نتونیم تنهایی بزنیم و نیاز به کمک داشته باشیم و چون ایشون togr هست باید ریپورت بدیم تا بهش pm بدن یا باید /n بدیم تگش کنیم که اقا collab رو درست کن 

زمانی شده من آنلاین میشدم و C-3 که میشدم میبینم  collab هم on هست و رنک 5 در حال زدن اکتیویتی استف هست و خارج از duty هست خب من  بارها شده کل وانتد ها رو جمع کردم به تنهایی!!! و نیاز به کمک فکشن های دیگه نداشتم 

خب این آپدیت باعث شده کل افراد فکشن از این موضوع بیزار شن 

وقتی هم به رنک بالاتر میگیم بر میگرده میگه خستمه حوصلم نمیشه CMD بزنم 

اگه مثل قبل شه واقعا عالیه و این آزارو اذیت تموم میشه

کسی که duty نیست نتونه collaboration رو دستکاری کنه 

King Of The North

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 17:43، djamer گفته است:

duty نمیکنه

زمانی که Duty نکنه بالاترین رنک حساب نمیشه و شما می تونید togcollab رو کنترل کنید.

ما بر طبق Duty اعمال کردیم.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Ali گفته است:

زمانی که Duty نکنه بالاترین رنک حساب نمیشه و شما می تونید togcollab رو کنترل کنید.

ما بر طبق Duty اعمال کردیم.

درودی دوباره

اره علی جان فیکس شده خداروشکر

Omid.png

King Of The North

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...