YouRFatheR ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 7 ساعت قبل، J0KeR گفته است: on ro ke aslan hesab nemikonim esmesham nemiarim آره حتما هنوز میگی ESESFORUM جایه دیگه نگی 2019 بهت میخندن هنوز نمیدونه گان دسته راستش میگیره یا چپ بعد درباره دسته متوسط ها نظر میده velesh konin baba bezarin khosh bashe bere bege rigister 2019 am khoshi bacharo kharab nakonin نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 در 3 ساعت قبل، Soulless گفته است: در 11 ساعت قبل، J0KeR گفته است: velesh konin baba bezarin khosh bashe bere bege rigister 2019 am khoshi bacharo kharab nakonin Bashe faghat bekhatere to نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۴ در 22:41، DarkSide گفته است: HUD که گفتم بفرست حاجی نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 22:47، iAriyan گفته است: Spam kill کی دسته متوسط رو قضاوت میکنه در در ۱۴۰۰/۳/۳ در 11:01، iAriyan گفته است: نرفته که که در در ۱۴۰۰/۳/۳ در 13:37، MaDuX گفته است: این که تو میای میگی بهم HUD سل بده و وقتی میگیریش پولشو نمیدی و تو گیم بلاک میکنی خب نشان دهنده عدم تربیت درست خانوادگی شماست ادبتو تو میکروفون دیدم امیر نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در 6 ساعت قبل، NoThinG گفته است: کی دسته متوسط رو قضاوت میکنه ادبتو تو میکروفون دیدم امیر به مولا من تاحالا به کسی فحاشی نکردم(مگر در شرایط خاصصصص) نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 22:47، iAriyan گفته است: .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن شرمنده من هولی نینجا دارم ولی شما ندارید این تقصیر منه من گردن میگیرم داداش تو گانر نیستی اینم تقصیر منه VLA ضعیفه اینم تقصیر منه شما زیرکشی میکنی اینم تقصیر منه ولی داداش جمله بندی نگاه کن اون تقصیر من نیست معلم ادبیاتت مقصر بوده 1 نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: شرمنده من هولی نینجا دارم ولی شما ندارید این تقصیر منه من گردن میگیرم داداش تو گانر نیستی اینم تقصیر منه VLA ضعیفه اینم تقصیر منه شما زیرکشی میکنی اینم تقصیر منه ولی داداش جمله بندی نگاه کن اون تقصیر من نیست معلم ادبیاتت مقصر بوده یه مدرک بیار که من گفتم گانریم خوبه؟ بعد من حرف ع گانریم زدم؟ ویرایش شده May 30, 2021 توسط iAriyan نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 در 7 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: شرمنده من هولی نینجا دارم ولی شما ندارید این تقصیر منه من گردن میگیرم داداش تو گانر نیستی اینم تقصیر منه VLA ضعیفه اینم تقصیر منه شما زیرکشی میکنی اینم تقصیر منه ولی داداش جمله بندی نگاه کن اون تقصیر من نیست معلم ادبیاتت مقصر بوده دریاچه ارومیه چی؟ نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 در 10 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: شرمنده من هولی نینجا دارم ولی شما ندارید این تقصیر منه من گردن میگیرم داداش تو گانر نیستی اینم تقصیر منه VLA ضعیفه اینم تقصیر منه شما زیرکشی میکنی اینم تقصیر منه ولی داداش جمله بندی نگاه کن اون تقصیر من نیست معلم ادبیاتت مقصر بوده نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 در 4 ساعت قبل، iAriyan گفته است: یه مدرک بیار که من گفتم گانریم خوبه؟ بعد من حرف ع گانریم زدم؟ اونم ما سر کشیدیم! نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 22:47، iAriyan گفته است: .TRM : هنگامی که دارین Score میدین /buff میزنن و Holy ninja میکشن بعد Turf میگیرن LSV : فقط راش میدهن تا در فستیوال اول شوند ( Spam kill ) TMF : هوایی میان میخورن ولی تلاش میکنن نخورن 8 تا ممبرید حق میدم GSF : با بکس کشی Turf میگیرن نگرانی ندارن ولی به TRM نمیرسن ( اونام Holy ninja میزنن ولی به جایی نمیرسن) VLA : اومدن فقط Turf 0 کنن R2 بگیرن برن ( نمیدونن Buff چیه اصن ) BLL : نامعلوم.. دانلود آنتی کذب با لینک مستقیم و نیم بها از سرور های ستاد مبارزه با مطالب کذب و حق گویان @Hashish ویرایش شده June 1, 2021 توسط HolyKniGhT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 مطالب حققققق مطالب بسیار مفییییید Spam kill? غش به مولا! نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۴ در 17:24، iAriyan گفته است: 2019 :)) 2019/12/30? xd نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 من صدای شمارو ندارم اقای فردوسی پور نه الان ندارم اصلا شما دنبال چی هستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Ke intor نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.