Name ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: همه ممبر های مدیک • توضیحات: زمان میتینگ رو نه تو فروم اعلام میکنن نه تو خود بازی ... نمیدونیم مرخصی بزاریم نزاریم یا اصلا نمیدونیم کی میتینگ هست نیست • مدارک (فیلم یا عکس): عکس motto/ اگه به چت ها دقت کنید متوجه میشید که تاریخ میتینگ رو اصلا اعلام نکردن پ.ن : اسکرین با سمپ گرفته شده. تاپیک اطلاعیه ها تو فروم که زمان ۲ میتینگ مشخص نشده. ویرایش شده May 22, 2021 توسط iSalaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوست عزیز بنده جدیدا یکسری مشغله دارم و زیاد نمیرسم به اینکار ها متاسفانه قبول دارم یکم کم کاری میکنم ولی این موردی که شما شکایت کردی باید به اطلاعتون برسونم که توی Motto/ زمان میتینگ اعلام نمیشه معمولا راب های فکشن رو میذارن اونجا. میتینگ هم ست شده الان هم ست نکردم دیشب ست کردم شما توجه نکردی زمان ورود به سرور تاریخ و زمان میتینگ براتون میاد. شما رنک 3 این فکشن هستید و هنوز متوجه این موضوع نشدید؟ موفق باشید... ویرایش شده May 22, 2021 توسط N0B0DY 2 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در May 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 معلوم میشه? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pof ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 با سلام به شاکی محترم. شکایت شما رد/تایید شد. به فرد خاطی اخطار های لازم داده شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده