Gibson ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تایم میتینگ رو ساعت 4 اعلام کرده هم در /motto هم در اطلاعیه فروم ولی این تایم رو ست نکرده و تایم میتینگ ساعت 3:30 ست بوده همچنین خودش هم در میتینگ حضور نداشته. • مدارک (فیلم یا عکس): ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 @Soul اولا شما پیش از جلسه به مدت زیادی در بازی بودید و این مشکل من نبود به دلیل اینکه قبلا زمان جلسه رو لیدر قبلی مشخص کرده بود و من نمیتونستم عوض کنم و ادمین مربوطه باید این کار رو میکرد مدارک به ادمین مربوطه ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 با سلام. شکایت شما تایید شد، اخطارهای لازم به لیدر مربوطه داده شد. همچنین اصلاحات لازم انجام شد؛ موفق باشید، بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده