ShayankermanSH ارسال شده در July 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:__ • توضیحات: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و منیجر محترم . فیلمی که در اینجا قرار داده میشه مشکوک به Cheat هست من رفتم پشت دیوار و کیل شدم که مشکوک به Cheat هست. از ادمین محترم NastaraN درخواست دارم که فیلم رو به آقای MaCaVeL منیجر محترم سرور بدهند.. فیلم با کیفیت بالا در این تاپیک قرار میگیرد .. با تشکر.. یا حق Shayankerman • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/2sgxv73u2yi4/gta_sa_2017-07-27_02-05-39-429-cut.avi.htm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در July 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2017 @ShayankermanSH با سلام. فیلم از لحظه ی کشته شدن شما پشت دیوار به دلیل لگ بودن به منیجر محترم @Danial ارسال شد. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( شما Desync بودید و ادمین مربوطه از هیچ گونه تقلبی استفاده نکرده ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده