AriyanIX ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام ایشون به من فحش داده و من ازش شکایت کردم و گفتم ss میگیرم میزارم فروم خب این تهدیده؟؟؟ من میخام برم Staff و ایشون نمیزارع • مدارک (فیلم یا عکس): تو ucp مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 تروخدا تو دیگه نرو استف. تهدید های شما در گفتن ss خلاصه نمیشد و چندین مورد تهدید دیگه هم داشتید که برای SFC ارسال شده است. Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 22, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 با سلام و درود: در حال بررسی شکایت شما هستیم..... ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 26, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 شاکی گرامی @iAriyan، شکایت شما رد شد. پ.ن: طبق مدارک ارسالی هاستر مربوطه، شما اقدام به تهدید برای شکایت کردید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده