SkuiL ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به من و ali.dep اتک میداد و وقتی وانتد میدادیم کلیر میکرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 باسلام در صورت نیاز مدارک به SFC ارسال میشود اگر من به شما اتک میدادم هردوتون مرده بودید ولی اگر HP شما و دوستتون رو ببینید هیچ کدومتون کیل نشدید. شما و دوستتون مدام میگفتید که از من Days کم میکنید و شکایت میکنید و... که وارنی ندادمو همینجور که میبینید این چند دقیقه رو فقط برای پیدا کردن مدرک و شکایت وارد بانک شدند. Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 16, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @Ftig، شکایت شما تایید شد. پ.ن: اخطار های لازمه به هاستر مربوطه داده خواهد شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده