Ecstasy ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بدون هیچ دلیلی اومده FW داده. ازش پرسیدم میگه materials و Drugs نزاشتم تو hq در صورتی که گذاشتم و پول بانکم از 800K شد 900K. این FW الکی بود بعد خود Pabloescobar امروز یه FW داده بعد Fp80 شدم. من باید با یک FW به فشکن برگردم ( این داستان برای قبل اینه که iKian به TRM انتقال پیدا کنه • مدارک (فیلم یا عکس): عکسی موجود نیست. بعد میتینگ کار پیش اومد سریع اف شدم. ویرایش شده May 15, 2021 توسط Domination وقتی به آینده فکر میکنی، خود به خود کم کار میشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 با سلام خدمت شما شاکی محترم @Domination مدارک به ادمین مربوطه ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 با سلام. طبق بررسی های به عمل آمده کار لیدر مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد؛ بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده