رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تعلیق بی دلیل و اشتباه-SFC

VenTuRe

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: JameSon.png

Dilimore.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SFC.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد زیاده اگه نام ببرم صفحه پر میشه!!

• توضیحات: ایشون منو تعلیق کردن به دلیل فحاشی

من کجا فحاشی کردم؟

مثل اینکه به قانون توجه نکردین که باره 4روم 30روز بن و 5جم تعلیقه من کلا 1بار فحش دادم اونم موقعه ای که قانون اومده به دست @Ali

چرا باید الان تعلیق کنید؟

اگه واسه ی من قانون فرق داشته خب بگید

در ضمن اقای SFC تو بکس NwA هستن و با اقای Ryse دست به یکی کردن که منو بن کنن

@Meli رسیدگی کنید لطفا

• مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/account/banlog

http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/Dilimore

• هاها 1

VenTure.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

شاکی گرامی @JameSon، تشکر فراوان بابت شکایت شما.

• نقل قول

من کجا فحاشی کردم؟

مدارک به مدیریت ارسال شد.

• نقل قول

مثل اینکه به قانون توجه نکردین که باره 4روم 30روز بن و 5جم تعلیقه من کلا 1بار فحش دادم اونم موقعه ای که قانون اومده به دست

بار اول و دومی وجود ندارد. مجازات های ذکر شده در انجمن باتوجه به شدت و استمرار اعمال شما اعمال می شود. باتوجه به اینکه شما 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز را به دنبال ایجاد اختلال در مجموعه و فحاشی هستید کمترین مجازات بر روی شما اعمال شده و مجازات اعمال شده بر روی حساب های کاربری شما با نهایت مهربانی و ترحم بوده است. 

• نقل قول

در ضمن اقای SFC تو بکس NwA هستن و با اقای Ryse دست به یکی کردن که منو بن کنن

محرومیت شما نتیجه ی اعمال خود شماست. ادمین ها و سرپرست های مجموعه نهایت دقت را در انجام وظیفه خود به کار می برند.

• نگاهی کوتاه به تاریخچه ی  محرومیت های (محرومیت از صحبت و محرومیت از دسترسی به سرور) حساب های کاربری شما: 

1- تاریخچه ی محرومیت از صحبت و محرومیت از دسترسی به سرور حساب کاربری JameSon:

JameSon.jpg

Jameson1.jpg

و همچنین تاریخچه ی شما مملو و مزین شده از محرومیت هایی به دلیل فحاشی و زبان ناپسند است.

2- تاریخچه ی محرومیت از صحبت و محرومیت از دسترسی به سرور حساب کاربری Dilimore:

Dilimore1.jpg

Dilimore.jpg

زبان های ناپسندی که در حساب کاربری دیگر شما نیز مشاهده می شود.

• دوست دارم که 3
  • مرسی 2
  • هاها 1
  • چی چی 2

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۲/۲۳ در 02:46، SFC گفته است:

با سلام و درود:

شاکی گرامی @JameSon، تشکر فراوان بابت شکایت شما.

• مدارک به مدیریت ارسال شد.

• بار اول و دومی وجود ندارد. مجازات های ذکر شده در انجمن باتوجه به شدت و استمرار اعمال شما اعمال می شود. باتوجه به اینکه شما 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز را به دنبال ایجاد اختلال در مجموعه و فحاشی هستید کمترین مجازات بر روی شما اعمال شده و مجازات اعمال شده بر روی حساب های کاربری شما با نهایت مهربانی و ترحم بوده است. 

• محرومیت شما نتیجه ی اعمال خود شماست. ادمین ها و سرپرست های مجموعه نهایت دقت را در انجام وظیفه خود به کار می برند.

• نگاهی کوتاه به تاریخچه ی  محرومیت های (محرومیت از صحبت و محرومیت از دسترسی به سرور) حساب های کاربری شما: 

1- تاریخچه ی محرومیت از صحبت و محرومیت از دسترسی به سرور حساب کاربری JameSon:

JameSon.jpg

اون به هم ریختن نظم سرور به دلیل Suspend license در دسته ویژه بوده

ربطی نداشته که تعلیق کنید ولی به هر حال @Meli تصمیم گیرنده است!

• هاها 1

VenTure.png

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

تاپیک تا پاسخ مدیریت بسته شد.

• مرسی 1
  • چی چی 1

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

با سلام خدمت شاکی محترم @JameSon

شکایت شما رد شد.

در در ۱۴۰۰/۲/۲۳ در 02:46، SFC گفته است:

بار اول و دومی وجود ندارد. مجازات های ذکر شده در انجمن باتوجه به شدت و استمرار اعمال شما اعمال می شود. باتوجه به اینکه شما 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز را به دنبال ایجاد اختلال در مجموعه و فحاشی هستید کمترین مجازات بر روی شما اعمال شده و مجازات اعمال شده بر روی حساب های کاربری شما با نهایت مهربانی و ترحم بوده است. 

صحیح می باشد.

دلیل:

دقت داشته باشید طبق قانون ذیل مجازات را بین 500 دقیقه Mute تا محرومیت سخت افزاری در نظر گرفتیم و بسته به شدت توهین برخورد خواهیم کرد.

در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:

توهین و فحاشی در هر سطح و شدت در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است. (مجازات: بین 500 دقیقه Mute، سی روز محرومیت، تعلیق و حتی محرومیت سخت افزار کامپیوتر شما برای همیشه)

اما نسبت به مدارک ارسالی تمایل به کاهش مجازاتتان را دارم، این موضوع سبب نمی شود که شما به کار اشتباه خودتان پس از رفع محرومیت ادامه دهید.

مجازات به 30 روز محرومیت کاهش یافت.

• بسته شد •

• دوست دارم که 1
  • مرسی 2
لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...