EnZi ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هر کسی که اونجا بود! • توضیحات: با سلام, خب امروز وسط فستیوال بودیم که اقای @SFC اومد از ما عکس گرفت و هیچ مشکلی نبود و بعد اون @Meli اومد به کسایی که حالا 21 تو فکشن بودن پاداششون رو بده و مشکل اینجاست که من داشتم مایک میگرفتم که Varios بهم Fw داد و چند نکته میمونه اینجا که ایا میتینگ مگه؟ اونجا همه داشتن مایک میگرفتن فقط منو دیدی؟ یا ملی داشت مایک میگرفت که من وسط حرفش بپرم و نشنون؟, حالا ملی بهم پاداش رو داده بود و من در فضای ازاد مایک گرفتم و این برام تعجب اور هست که این کارو کرد حالا هم ممنون میشم به شکایت من بررسی کنید, باتشکر! • مدارک (فیلم یا عکس):توی UCP هستش! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 مدارک دفاعیه به ادمین مربوطه ارسال میگردد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 با سلام. درحال بررسی.. سلام مجدد. شکایت شما تایید شد، تذکرات لازم به لیدر مربوطه ابلاغ شد. موفق باشید؛ بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده