parsa1519 ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 (ویرایش شده) شاید افرادی مثل من هر روز مدت زیادی درون سرور نباشند و پول زیادی در نیاورند! من برای این قضیه پیشنهاد دارم... چطوره که روی گوشی app بورس وجود داشته باشه؟ ولی app بورس چیه؟ در این app شما قابلیت، گذاشتن پول در بورس، برداشت را داشته باشید برای مثال: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 24000 شده و من سود می کنم یا شاید: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 16000 شده و من ضرر می کنم ما می توانیم در app بورس قابلیت دیدن پول اولیه، سود یا ضرر و پول کنونی را داشته باشیم (هدف من بیشتر شدن سود نسبت به سود بانکی است و همین طور واقعی تر شدن سرور) با تشکر از سرور Arsacia ویرایش شده May 11, 2021 توسط parsa1519 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 والا جوری که اقتصاد سرور داره پیش میره ممکنه بعد از گذشتن چند روز از قرار دادن پولا چیزی هم بدهکار بشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، SirMehdi گفته است: والا جوری که اقتصاد سرور داره پیش میره ممکنه بعد از گذشتن چند روز از قرار دادن پولا چیزی هم بدهکار بشیم خب خوبه دیگه عین واقعیت میشه. نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در May 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، N0B0DY گفته است: خب خوبه دیگه عین واقعیت میشه. اصل قضیه رو بچسب نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 بنظر جالبه ولی ایده کاملی نیست یکم تغییر لازم داره 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VahidHafez ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۱ در 16:50، parsa1519 گفته است: شاید افرادی مثل من هر روز مدت زیادی درون سرور نباشند و پول زیادی در نیاورند! من برای این قضیه پیشنهاد دارم... چطوره که روی گوشی app بورس وجود داشته باشه؟ ولی app بورس چیه؟ در این app شما قابلیت، گذاشتن پول در بورس، برداشت را داشته باشید برای مثال: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 24000 شده و من سود می کنم یا شاید: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 16000 شده و من ضرر می کنم ما می توانیم در app بورس قابلیت دیدن پول اولیه، سود یا ضرر و پول کنونی را داشته باشیم (هدف من بیشتر شدن سود نسبت به سود بانکی است و همین طور واقعی تر شدن سرور) با تشکر از سرور Arsacia حرف شما خیلی درست است و به نظر من عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در May 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در 4 ساعت قبل، VahidHafez گفته است: حرف شما خیلی درست است و به نظر من عالیه ممنونم ازت وحید نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۱ در 16:50، parsa1519 گفته است: شاید افرادی مثل من هر روز مدت زیادی درون سرور نباشند و پول زیادی در نیاورند! من برای این قضیه پیشنهاد دارم... چطوره که روی گوشی app بورس وجود داشته باشه؟ ولی app بورس چیه؟ در این app شما قابلیت، گذاشتن پول در بورس، برداشت را داشته باشید برای مثال: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 24000 شده و من سود می کنم یا شاید: من مبلغ 20000$ را در بورس می گذارم، فردا ان پول تبدیل به 16000 شده و من ضرر می کنم ما می توانیم در app بورس قابلیت دیدن پول اولیه، سود یا ضرر و پول کنونی را داشته باشیم (هدف من بیشتر شدن سود نسبت به سود بانکی است و همین طور واقعی تر شدن سرور) با تشکر از سرور Arsacia با سلام بسیار فکر عالیه ولی بین این همه نظر ایا @Ali اونا رو چرا عملی نمیکنه شاید وقت تغییر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ نظر بنده (+) هست و سیستم Stock market خیلی سیستم جذابی خواهد بود نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 10, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظرم ( - ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد به " تایید نهایی " منتقل شد. همچنین، از دوستان دعوت میکنم پیشنهادات خود را در این رابطه در همین تاپیک، ارائه دهند. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.