Yasuo ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بی مورد goto • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/mr2e8tiykeyq/Untitled555.png.htm ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 11, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 با سلام و درود: هاستر مربوطه 24 ساعت فرصت ارائه ی دفاعیه و مدارک را دارد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 با سلام. اگر دقت کنید میبینید که مدارک تکراری رو در چهار شکایت ارسال کردند. و فکر میکنند اگه شکایت های جدا کنند بیشتر از مجازات میشم. من مدرکی برای این حرفی که الان میزنم ندارم ولی خدایی قسم بهت زنگ نزدم گفتی بیکارم بیا پیشم؟ و این حرفم ثابت میکنه چند روزه میخواد منو گیر بندازه لطفا مدارک کامل بزارید. اینم مدرکی که نشون میده من در اون زمان فکر میکردم رفیقمی و داشتیم بازی میکردیم 2 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در May 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 ا و شما دارید اینطور میگید این لحظه شما اومده بودی هاستریتو به رخ من میکشیدی و بهم میگفتی تنها CMD بن هست که میتونم روت انجام بدم ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 12, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @devil144655، شکایت شما تایید شد. پ.ن: اخطار های لازمه به هاستر خاطی داده خواهد شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده