sadra10deljo ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 سلام سلام من الان LEVEL 5 هستم ولی هرچی F2 میزنم نمیتونم حرف بزنم از بعضی هام پرسدم گفتن F9 بزن بعد درست میشه ولی زدم رویF9 مشت میزنه لطفا کمک کن نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ در 13:29، Shxyan گفته است: سلام برای حل این مشکل دکمه ی پازل شکلِ بالای کیبورد رو یکبار بزن تمامی F ها درست میشن، موفق باشید. @sadra10deljo سلام. لطفا راه حل شایان را تست کنید و گزارش دهید مشکلتون برطرف میشه یا خیر نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Mahdi91 ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 برو تو Voice chat حالا من یادم رفته هلپمی بده. نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 منم همین مشکل رو دارم و هنوزم درست نشده کسی هم نتونست کاری انجام بده 1 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در 2 ساعت قبل، Soul گفته است: منم همین مشکل رو دارم و هنوزم درست نشده کسی هم نتونست کاری انجام بده داش یه دور کامل لانچر حذف کن من کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.