AssassiN ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و تمامی مولتی ها ... • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: راستش نمیدونم چجوری به دلیل خرید و فروش تعلیق شدم! اتفاقا خود بنده کاملا مخالفم با خرید و فروش چون از نظر شرعی مشکل داره و همچین کاری رو نمیکنم هیچ وقت که یک وقت دِینی به گردنم نمونه. اگه مدارکی دال بر تعلیق بنده دارید لطفا ارائه بدین که خودمم در جریان کاری که کردم باشم! • مدارک (فیلم یا عکس): - ویرایش شده May 8, 2021 توسط AssassiN دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 (ویرایش شده) با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @AssassiN شکایت شما رد شد. ما موظف به ارائه ی مدارک به شما نیستیم تا اشخاص گزارش دهنده شناخته نشوند و مشکلی برایشان پیش نیاید. هم شما (فروشنده) و هم MehdiOG (خریدار) تعلیق شدید ایشون هم از ما درخواست مدرک کردند اما با نشانی هایی که دادیم متوجه شدند که به چه دلیل بن شدند. تاریخ و ساعت انتقال پول که طریق اکانت away.iman صورت گرفته گویای انتقال پول واقعی به شماره کارت خودتان بوده، همچنین خواستار این نیز هستم که تراکنش های بانکیتونو برای من بفرستید تا متوجه دروغگوی واقعی بشیم. به هیچ عنوان ما در صورت اطمینان نداشتن به مدارک و کامل نبودن مدارکمان اقدام به تعلیق نمی کنیم. در 19 ساعت قبل، AssassiN گفته است: از نظر شرعی مشکل داره و همچین کاری رو نمیکنم هیچ وقت که یک وقت دِینی به گردنم نمونه. اگر شما اینقدر با وجدان بودید یک بار به دلیل خرید و فروش بن نمیشدید. ما هنوز منتظر ارسال گردش مالیتون هستیم @AssassiN ویرایش شده May 9, 2021 توسط Meli 4 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 مدارک بررسی و صحت آنها تأیید شد. شکایت شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده