OMIDKHORAM ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 محیط کاربری برای دریافت جایزه: تعریف باگ : خب سلام خدمت تمامی کارکنان ارساکیا. باگ عجیب که میخواهم گزارش کنم اسمش run هست و اگه درست انجام بشه به زیر زمین فرو میروید و از چند متر دور تر بیرون میاید. میبینید که من زیر زمین فرو رفتم . و تماشا میکنید که از چند متر دور تر از gym اومدم بیرون . مکان در مپ بازی " خب روش ورود به باگ: دوستان عزیز باید اول وارد GYM شوند و برای بیرون امدن F رو بزنن و دکمه یه WوSHIFT را رها نکنند تا چندین ثانیه حتی وقتی از GYM بیرون میروید . و در اخر میبینید که داخل در میروید و به زمین فرو میروید. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 به دلیل لگ این باگ اتفاق میافتد (باگ نیست) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 باگ مپ رسیدگی نمی شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده