Sepehr ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت تمامی کسایی که دارن این شکایت رو میخونند اول از همه بگم من احترام خاصی به SFC دارم میدونم SFC سوپروایزر سرور هست اما وقتی میبینم الکی مجازات میشم حق خودم میدونم که گزارش کنم. من چند روز پیش بدلیله ۳تا AV یدونه SV گرفتم که دلیل ۳تا AV به گفته ی SFC: 1_اسپم در چت E/ 2_رعایت نکردن فینگلیش در E/ 3_روشن نبودنه Sar/ 1: ایشون گفتد که من اسپم کردم درصورتی که من توی هیچ ایونتی تاحالا اسپم نکردم 2: ایشون میگن من فینگلیش اشتباه داشتم که به احتمال ۱۰درصد شاید بوده باشه، ولی خودم میگم از این لحاظ فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم. 3: ایشون میگن اول توی Hc/ اخطار دادن که Sar/ روشن کنم بعد AV دادن، من چند ثانیه بعد از اینکه از Sleep/ اومدم بیرون دیدم AV گرفتم و از ایشون مدرک میخوام که در اون زمان کِی اخطار به من داده بودید، اکتیویتی من هم سبز بود. من چندین شکایت کردم که ایشون بیتوجهی کرد و مدرک نداد و میگفت به تو مدرک نمیدم، اگه لازم شد به مدیریت میدم مدارکی که من برای AV ها اراعه دادم در شکایات قبل هست که میتونید نگاه کنید. من به خودم مطمعنم که نه اسپم داشتم و نه اخطار روشن کردنه Sar/ لطفا مدرک بدید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک شکایت اول لینک شکایت دوم ویرایش شده May 7, 2021 توسط xSepehr Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 8, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @xSepehr، از شما بابت حق طلبی خود سپاس گزارم. نقل قول من چندین شکایت کردم که ایشون بیتوجهی کرد و مدرک نداد و میگفت به تو مدرک نمیدم، اگه لازم شد به مدیریت میدم مدارک به دلیل وجود وارن های ادمینی و موارد دیگر در صورت نیاز به مدیریت ارسال می شود. مدارک اسپم و عدم رعایت دستور زبان FEnglish به مدیریت ارسال خواهد شد. نقل قول ایشون میگن اول توی Hc/ اخطار دادن که Sar/ روشن کنم بعد AV دادن، من چند ثانیه بعد از اینکه از Sleep/ اومدم بیرون دیدم AV گرفتم و از ایشون مدرک میخوام که در اون زمان کِی اخطار به من داده بودید، اکتیویتی من هم سبز بود. موردی به نام 'Off Duty' نداریم و شما با وورود به تیم کارکنان آمادگی خود را برای کمک به سرور در هر بازه ی زمانی که در داخل سرور حضور دارید اعلام کرده اید. نقل قول میدونم SFC سوپروایزر سرور هست اما وقتی میبینم الکی مجازات میشم حق خودم میدونم که گزارش کنم. مجازات های اعمل شده بر روی شما اگر بر اساس سختگیری می بود، دریافت 1 عدد Sv به خواطر عدم رعایت دستور زبان FEnglish و 1 عدد Sv به دلیل عدم گوش دادن به حرف رنک بالا تر می باشد. تاپیک تا پاسخ مدیریت بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @xSepehr شکایت شما رد شد. دلیل: طبق مدارک ارسالی شما داخل E/ اسپم کردید و چندین بار یک جمله را تکرار کردید. همچنین شما به عنوان هلپر موظف به پاسخگویی به Helpme/ بوده و باید پیرو حرف رنک بالاتر خود هنگامی که به شما اخطار می دهند برای Sar/ باشید و نادیده نگیرید. در در ۱۴۰۰/۲/۱۸ در 03:58، xSepehr گفته است: 2_رعایت نکردن فینگلیش در E/ چند مورد FEnglish داخل E/ دیده میشه کمی بیشتر دقت داشته باشید در نوشتار. • بسته شد• 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده