TheMasTeR ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام به شما: من 2 تا شکایت از پلیر iHesam کردم که باعث گرفتن 2 FW و کیک شدنش با FP80 میشه. که لیدر iKian گفتن ادمین Pouya گفته 1 دونه FW میگیره و راحت استفا گذاشت 10FP شد. همچنین علاوه بر شکایات من از ایشون یک شکایت دیگه هم شده که لیدر اول اونو 10FP میکنه و بعد میگه ایشون توی فکشن نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): SFC و Pouya توی گفتگویی که جهت شکایت از iHesam کردم Add شدند. پس میگیرم مجازات نکنین. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pof ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 با سلام و احترام به شاکی محترم. در 20 ساعت قبل، Shxyan گفته است: پس میگیرم مجازات نکنین. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده