hajalireza ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: ایشون بی دلیل افراد در جزیره را به قتل میرساند!! • مدارک (فیلم یا عکس) ویرایش شده May 5, 2021 توسط hajalireza اشتباه در اپلود عکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 سلام به شاکی محترم من نمیفهمم که من اون اقا رو میزنم به شما ربطی داره ایشون اگر شکایتی داشته باشن خوشون انجام میدن لطفا از هر گونه شکایت بی مورد جددا خودداری کنید اگر هم مدرکی دارید که من شمارو زدم اراعه بدهید ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 @hajalireza شکایت شما رد شد. شما میتونید از دستور [Call 110/] استفاده کنید. بسته شد. I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده