Sepehr ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت SFC عزیز. چندین اشتباه و مجازات بی مورد از ایشون شکل گرفته. شکایت اول: در قوانین چت PM/ نوشته رعایت دستورات FEnglish کاملا اجباری بوده ولی طبق مدارک من ایشون چندین اشتباه در این چت داشته اند. شکایت دوم: ایشون به من یک SV بدلیله داشتن 3 AV داد که تک تک AV هارو باهم بررسی میکنیم. AV اول: ایشون گفتند در زمانی که هلپر های کمی انلاین بودند ابتدا به من بطورت شخصی اطلاع دادند که SAR/ خود را روشن کنید و بعد از اخطار به من AV دادند, خُوب باید بگم که اکانت من در اون زمان Sleep/ بود و من چند ثانیه بعد یهو برای گرفتن AV تلپورت شدم و ایشون با داد و بیداد در مکان عمومی به من AV داد. AV دوم و سوم: ایشون اومدند گفتند که در ایونت شما 2AV دریافت کردید, اول از همه من مدرک میخوام که این اکانت کِی ایونت گذاشته و کِی AV ایونت گرفت. شکایت سوم: ایشون اومده میگه اگر مشکی دارید پست استفا بگذارید, هلپری که روزی 3ساعت, 30تا Helpme/ باز میکنه جوابش اینه؟ ایشون چرا بجای توضیح دادند با این لحن بد صحبت میکنند؟ شکایت چهارم: ایشون میگن با سوپر وایزر سرور صحبت کردم و سوپروایزر گفته نیازی به دادن مدرک نیست! شما همچین حرفی به ایشون زدید؟ پ.ن: من میخوام مدارک کامل باشه و خودم هم ببینم, لطفا وارن های ادمینی رو سامسور کن, و همینجا بفرست. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک شکایت اول. مدرک شکابت دوم. اصلا من نیاز به دادن مدرک نداشتم ولی برای محکم کاری مدرک ها رو هم گذاشتم. در 46 دقیقه قبل، xSepehr گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت SFC عزیز. چندین اشتباه و مجازات بی مورد از ایشون شکل گرفته. شکایت اول: در قوانین چت PM/ نوشته رعایت دستورات FEnglish کاملا اجباری بوده ولی طبق مدارک من ایشون چندین اشتباه در این چت داشته اند. شکایت دوم: ایشون به من یک SV بدلیله داشتن 3 AV داد که تک تک AV هارو باهم بررسی میکنیم. AV اول: ایشون گفتند در زمانی که هلپر های کمی انلاین بودند ابتدا به من بطورت شخصی اطلاع دادند که SAR/ خود را روشن کنید و بعد از اخطار به من AV دادند, خُوب باید بگم که اکانت من در اون زمان Sleep/ بود و من چند ثانیه بعد یهو برای گرفتن AV تلپورت شدم و ایشون با داد و بیداد در مکان عمومی به من AV داد. AV دوم و سوم: ایشون اومدند گفتند که در ایونت شما 2AV دریافت کردید, اول از همه من مدرک میخوام که این اکانت کِی ایونت گذاشته و کِی AV ایونت گرفت. شکایت سوم: ایشون اومده میگه اگر مشکی دارید پست استفا بگذارید, هلپری که روزی 3ساعت, 30تا Helpme/ باز میکنه جوابش اینه؟ ایشون چرا بجای توضیح دادند با این لحن بد صحبت میکنند؟ شکایت چهارم: ایشون میگن با سوپر وایزر سرور صحبت کردم و سوپروایزر گفته نیازی به دادن مدرک نیست! شما همچین حرفی به ایشون زدید؟ پ.ن: من میخوام مدارک کامل باشه و خودم هم ببینم, لطفا وارن های ادمینی رو سامسور کن, و همینجا بفرست. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک شکایت اول. مدرک شکابت دوم. مدرک شکایت سوم و چهارم. اصلا من نیاز به دادن مدرک نداشتم ولی برای محکم کاری مدرک ها رو هم گذاشتم. در 12 ساعت قبل، xSepehr گفته است: • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک شکایت اول. مدرک شکابت دوم. مدرک شکایت سوم و چهارم 1 1 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/18938-av-%D9%88-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-pouya/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 3, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @xSepehr، شکایت شما تایید / رد شد. تک تک به شکایت های شما می پردازیم: اخطار های لازمه داده خواهد شد اخطار لفظی اول ادمین مربوطه به دلیل کم کاری هلپر ها بوده که قبل از دادن اخطار لفطی چه در [PM/] و چه در [HC/] هشدار به شما داده شده بود. اخطار های لفظی دووم و سوم از طرف من بوده که دلیل آن عدم رعایت دستور زبان FEnglish و اسپم کردن در چت [E/] است. ما حق بازی و لذت بردن برای تیم کارکنان را حق آنان می دانیم ولی وقتی در تیم کارکنان استخدام می شود اولویت اول شما باید رسیدگی به کار ها و وضایف از پیش تعیین باشد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Be Strong Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/18938-av-%D9%88-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-pouya/#findComment-226450 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده