Anticheat ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: همانطور که در مدرک زیر مشاهده میکنید ایشون بدون هیچ دلیلی goto نه helpme داده بودم نه هیچی و از ایشون مدرک میخوام چرا goto کردن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HannA ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 سلام من واقعن نمیدونم با این شکایت چی گیرتون میاد ولی یادتون باشه من از همه ی هلپمی هام به صورت کامل اسکرین شات میگیرم چون کیارش من رو با آدمایی مثل شما آشنا کرده که Timestamp ندارین و چت رو با نوشته پرمیکنین و جوری جلوه میدین که طرف مقصره. امیدوارم که با شکایت های ساختگی شما برخورد بشه. مدارک کل هلپ می برای مسول مربوطه ارسال شد. 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pof ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 با سلام شاکی محترم. شکایت شما رد شد. دلیل: 1.خاموش بودن [/Timestamp]. 2. پس از مدارک دیده شوده شما با Helper مربوطه /Helpme داشتید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده