NATO ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشو ن بار ها و بار ها بهم فحش داده من فقط همین یه بارو تونستم بگیرم حالا 1 تیر خورده به ماشینش دلیل نمیشه جلوی همه فحش شدت بالا بده • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/ui10_lukee.mp4/ سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 27, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @alirezo شکایت شما قبول و فرد خاطی مجازات شد. نقل قول صحبت با میکروفون: توهین و فحاشی در هر سطح و شدت در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است. (مجازات: بین 500 دقیقه Mute، سی روز محرومیت، تعلیق و حتی محرومیت سخت افزار کامپیوتر شما برای همیشه) + بسته شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده