manii ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: اقا من میخواستم ماشین بفروشم این اقا گفت هرچی باشه میخرم من خواستم 50کی بفروشم گفت اوکی اولین دروغی که گفت من گفتم cmd بلد نیسم برام بنویس تویه قیمت نوشت 50k من گول نخوردم بعد که درست زدم نمیتونست بخره چون دچرخه داشت گفت ترید میکنیم بعد بهت 50k میدم که ترید کردیم q/ داد و دوباره امد تو بازی رفت به بازی فروخت امید وارم جلویه کلاه برداران رو بگیرید. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 27, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @manii شکایت شما در حال بررسی است ... ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 (ویرایش شده) حتما باید جلوی کلاه بردار های ناجوان مردانه رو به شدت بگیرید پویش نه به کلاه برداری #تاپیک_ها_بسته_نشده@Toofan ویرایش شده June 4, 2021 توسط Berlin اشتباه محاسباتی زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 @manii درود خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد. دلیل اعتبار مدرک شما گذشته است. + بسته شد ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده