Tom ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 یکی میره پیشه دکتر میگه آقای دکتر من شبا با خرا فوتبال بازی میکنم دکتر میگه برات دارو نوشتم از امروز بنداز مرد میگه نمیشه از فردا بندازم؟ میگه چرا؟ میگه چون امروز فینال انشاالله تونستم شمارو بخندونم اگه نخندوندم دیگه چیگار میشه کرد 1 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 زیاد شنیده بودم ولی باز خندیدم نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 19:00، Farab گفته است: زیاد شنیده بودم ولی باز خندیدم نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 یه روز مهیار میره پیشه یه دکتر میگه آقای دکتر من صبح ها با گاوا کشتی میگیرم دکتر میگه برو علوفه بخور تا قوی بشی بتونی تو کشتی گاوا رو شکست بدی. در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 19:00، Farab گفته است: زیاد شنیده بودم ولی باز خندیدم این که من گفتم نشنیدی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 در 7 دقیقه قبل، Reduce گفته است: یه روز مهیار میره پیشه یه دکتر میگه آقای دکتر من صبح ها با گاوا کشتی میگیرم دکتر میگه برو علوفه بخور تا قوی بشی بتونی تو کشتی گاوا رو شکست بدی. این که من گفتم نشنیدی عجب نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 در 9 دقیقه قبل، Reduce گفته است: یه روز مهیار میره پیشه یه دکتر میگه آقای دکتر من صبح ها با گاوا کشتی میگیرم دکتر میگه برو علوفه بخور تا قوی بشی بتونی تو کشتی گاوا رو شکست بدی. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۳ در 12:14، Farab گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 14 دقیقه قبل، JameSon گفته است: ها؟ چرا هرکی ی پست میده میای پشتش یدونه میزاری؟ میخوای پستات زیاد شه دیگ اینطوری نکن حرص ادم در میاد /: نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 22 ساعت قبل، Farab گفته است: ها؟ چرا هرکی ی پست میده میای پشتش یدونه میزاری؟ میخوای پستات زیاد شه دیگ اینطوری نکن حرص ادم در میاد /: پوکر چیزه بدیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 BAHL نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 18:44، LeoNarD گفته است: انشاالله تونستم شمارو بخندونم اگه نخندوندم دیگه چیگار میشه کرد خب عزیزم اگه قصدت خندوندنه و بالا بردن ارسال و امتیاز نیست، یکم جک های جدید تر و طنز تر بذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 خنده دار بود نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.