ARAGON2000 ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: با سلام . من فریز شده بودم نمیتونستم تکون بخورم . رپورت دادم رپورت افتاد برای Nicholas بعدش که به ایشون گفتم من نمیتونم تکون بخورم از بازی لفت دادن و بعد چند دقیقه اومدن بازی و بازم جواب منو ندادن . • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم طبق مدارکی خودتون ارسال کردید مشکل شما رفع شده و نیاز به برسی دوباره نبود. باشد که رستگار شوید ... ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAGON2000 ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 همینجوری که تو عکس اول و دوم معلومه من نمیتونستم حرکت کنم . بعد این که شما جواب منو ندادین و رپورت رو بستین دوباره رپورت دادم و یه ادمین دیگه اومد و درستش کرد . ولی وقتی به شما گفتم نمیتونم تکون بخورم شما از بازی خارج شدین و دوباره اومدین تو بازی . و بعد اومدن هم جواب منو ندادین که بگین درست شد یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در April 22, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2021 با سلام و درود: @ARAGON2000، شکایت شما تایید شد. پ.ن: اخطار های لازمه به هاستر مربوطه داده شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده