HajAIi ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام این ادمین شکایت بنده رو مبنی بر ترکوندن ماشینم توسط یک هلپر با مینی گان رد کردن، و گفتن میتئنستین call 110 بدید ، خب درسته ولی اگه اینطوری باشه که هر کی از راه رسید با مینی گان هرکیو خواست ببنده به تیر و هیج کاریشم نکنن؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم مینی گان ممنوعه و ایشون حقققق نداشتن از این اصلحه استفاده کنن در جواب منم میگن اخطارات داده میشه! این اخطاراتی که ازش حرف میزنین چیه؟ میرید میگید داداش دیگه کسیو با مینی نزن با m4 بزن؟؟ ایشون باید sv بگیرن ، نه؟؟؟؟؟؟؟؟ باید AV بگیرن خیلیییییییییییییی جالبه، کل کاراتون شده پارتی بازی و فکر میکنید گوشای ما مخملیه...! #خرید_رفرال_گلد_و_ادمین_شدن_به_سرعت_نور • مدارک (فیلم یا عکس): 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 با سلام و درود: عزیز، در پاسخِ شکایت شما بنده عرض کردم که اخطار های لازمه به هلپر مربوطه داده شد! خب یعنی اینکه مجازات شدند دیگه چه لزومی داشت شما دوباره بیاید شکایت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در April 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 در 16 ساعت قبل، Roblox گفته است: با سلام و درود: عزیز، در پاسخِ شکایت شما بنده عرض کردم که اخطار های لازمه به هلپر مربوطه داده شد! خب یعنی اینکه مجازات شدند دیگه چه لزومی داشت شما دوباره بیاید شکایت کنید. اگه مجازات شدند چرا مینویسین رد شد؟ این اخطاراتی که میگین دقیقا چیه؟ میشه یه جوری به بنده ثابت کنین که ایشون مجازات شدند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در April 19, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @basily، شکایت شما رد شد. پ.ن: شما می توانستید از دستور [Call 100/] استفاده کنید. پ.ن: ادمین مربوطه اخطار های لازمه را به هلپر خاطی داده اند. پ.ن: خسارت شما پرداخت خواهد شد. +بسته شد. 1 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده