SkeLet ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۲۹ در 14:51، GMG گفته است: من و یکی از دوستام @ArminGH نزدیکه یک ساله پیش /n میدادیم میگفتیم goto کنه وقتی که گوتو میشد با ماشین شخصی از بالای /up میوفتاد پایین و بخاطر همین کار هی کیک میشدیم یادته داوش؟ @saber742901 اره @GMG خوب یادمه ولی بازیم الان خراب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، saber742901 گفته است: ولی بازیم الان خراب شده انشالا درست میشه برگشت میزنیم پر گودرت در 8 ساعت قبل، saber742901 گفته است: اره @GMG خوب یادمه ویرایش شده January 1, 2022 توسط GMG نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱/۲۵ در 12:56، Marg گفته است: سلام خدمت بازیکنان محترم آرساکیا. این پست طنز یا فان نیست بلکه مشکلات تیم هلپری و استف است. من به تازگی هلپر شدم.یکی از مشکلات هلپرها بازیکنان میان با اینکه بازیو بلدن از دستور /Helpme یا /N برای ازار و اذیت کردن هلپرها استفاده میکنن. سوال های بی مورد و سخت می پرسن برای اینکه فقظ بازیکنی که هلپر هست Sv دریافت کنه و Rank up کردنشون به مشکل بربخوره.من خودم امروز به همین مشک برخوردم یک سوال ازم پرسید و من به اشتباه سوال رو جواب دادم.یا حتی داریم هلپرهای دیگه دستور زبان فینگیلیش رو یادشون میره رعایت کنن و تا بیان درستش کنن بازیکن مدرک کافی رو داره و میزاره فروم. پیش میاد که هلپری با این جور بازیکنی رو به رو بشه. این بازیکنان از این فرصت استفاده میکنن و درخواست پول میکنن. خواستم بگه که این جور وضع بازی کردن نیست هلپری که تمام فکر و زندگیش رو میزاره برای اینکه شما بازی رو یاد بگیرین. خواهش میکنم از کسانی فکر میکنین هلپرها دلقک شما هستن باهاشون اینجور رفتار نکنین.هلپر ها هم مثل خودتون ادم هستن مثل خودتون روح و جسم دارن.دیگه بحث رو بیشتر از این کش نمیدم. @Farab @Tiory @KARLO @alitnt @N0B0DY @SajAli @Angelips @Roblox @Ali @ARIAflasher @MeTii @AtlaS @AlmaS نظر بدید دوستان. اون دیگه سطح شعور افراد رو نشون میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 اره درسته ولی من خودم بار ها دیدم که هلپرا میگن اگه میتونین منو دیموت کنین منو نمیتونین دیموت کنین حالا هرچی این کار درست نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.