Tom ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: LeoNarD - توضیحات بیشتر:با سلام من میخوام که کلمه ها یکی یکی بیاد و آخر همه یک جا بیاد پس زمینه هم سیاه و قرمز باشه که اتش در میاد با تشکر @AminsVn داداش میتونی برای منم درست کنی؟ دمت گرم 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 @Mary میشه ماله منم بدی؟ دمت گرم 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 09:56، LeoNarD گفته است: - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: LeoNarD - توضیحات بیشتر:با سلام من میخوام که کلمه ها یکی یکی بیاد و آخر همه یک جا بیاد پس زمینه هم سیاه و قرمز باشه که اتش در میاد با تشکر @AminsVn داداش میتونی برای منم درست کنی؟ دمت گرم سلام عزیزم فکر میکنم در پست دیگه ای یکبار براتون یه طرحی دراورده بودم چک بکنین بیزحمت Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده