OmidGH ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 اطلاعات من اطلاعات شخص شاهدین:نیازی نیست توضیحات: با سلام من به تازگی از ادمینی دیموت شده بوده و فک کنم یک ساعت نشده بوده و توی این مدت با این شخص روبرو نشده بودم که به دلیل توهین به ادمین بن شدم،اکه مدرکی هست ارائه بدن. مدرک: UCP من هستش 1 1 4 1 1 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 مدارک ارسال شد. 2 1 ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در April 13, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @OmidGH، شکایت شما تایید شد. پ.ن: بابت مشکل پیش آمده پوزش می طلبیم. پ.ن: اخطار های لازمه به ادمین مربوطه داده شد. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده