AlligatoR ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. وقتی در PaintBall تعداد افراد 2 بازیکن می باشد اگر یکی از آنها از دستور Quitpaintball/ استفاده کنند PaintBall تمام می شود. خب تا اینجا مورد خاصی نبود با بعدش کار داریم. وقتی PaintBall تمام شد مکان Playeri که از دستور Quitpaintball/ استفاده کرده است برای Playeri که در Paintball بوده است نشان داده می شود. میشه گفت مانند Crew می شود اما با تفاوت اینکه برای فردی که Quitpaintball/ داده است نمایش داده نمی شود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/k86g_bandicam_2021-04-04_22-50-48-463.avi/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در توضیحات کامل باگ گفته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 عجب ...... هستی امیر بدبخت پول پرست 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fanta ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 چرا من چند بار پینت بال رفتن با دوستم quit کرد نشد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 9 ساعت قبل، Fanta گفته است: چرا من چند بار پینت بال رفتن با دوستم quit کرد نشد؟ دادا باگ نزن واسه تو باگ ها فیکسه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 19 ساعت قبل، Fanta گفته است: چرا من چند بار پینت بال رفتن با دوستم quit کرد نشد؟ من چند بار تست کردم شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 3 ساعت قبل، Reduce گفته است: من چند بار تست کردم شده اون کلا PC اش Nice مشکل و دوشواری نداره ;| ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در April 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 9 دقیقه قبل، Farab گفته است: اون کلا PC اش Nice مشکل و دوشواری نداره ;| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 لطفاً در ریستارت امروز بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در May 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۷ در 16:06، Ali گفته است: لطفاً در ریستارت امروز بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. سلام خیر. https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-05-17_13-59-19-715_u7zl.avi/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در May 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 25, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 لطفاً در ریستارت امروز یک بار دیگر هم تست کنید. با عرض پوزش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 با سلام این باگ هنوز فیکس نشده. فـیـــلم 1 PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۴ در 11:58، Ali گفته است: لطفاً در ریستارت امروز یک بار دیگر هم تست کنید. با عرض پوزش فیکس نشده هنوز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 صحیح ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 17:17، iAmiiiR گفته است: با سلام این باگ هنوز فیکس نشده. فـیـــلم Crew هست مارو اسکل کردی در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 17:17، iAmiiiR گفته است: با سلام این باگ هنوز فیکس نشده. فـیـــلم به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 داش crew نیست، /cr رو زدم که بفهمین که توی cr نیستم @TiAbolfazLTi PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 3 دقیقه قبل، iAmiiiR گفته است: داش crew نیست، /cr رو زدم که بفهمین که توی cr نیستم @TiAbolfazLTi عجیبه به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 22, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 بنده خودم تست کردم این باگ رفع شده. اگر رفع نشده فیلم قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۳۱ در 22:15، Ali گفته است: بنده خودم تست کردم این باگ رفع شده. اگر رفع نشده فیلم قرار دهید. سلام بله رفع شده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 جوایز داده شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده