AlibiRafeon ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کسی اونجا حضور نداشت • توضیحات: ایشون در خواست مدیک دادن و به ان ها که رسیدم با sultan فرار میکردند • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 30, 2021 توسط amiraligamerbax ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 3 ساعت قبل، amiraligamerbax گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کسی اونجا حضور نداشت • توضیحات: ایشون در خواست مدیک دادن و به ان ها که رسیدم با sultan فرار میکردند • مدارک (فیلم یا عکس): از این اتفاقا زیاد میوفته , یا قصد آزار دارن یا یادشون میره Cancel کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 (ویرایش شده) من سرویس نداده بودم آیا مدرک دارید؟ در ضمن ما اونجا وایساده بودیم و اصلا چرا باید همچین کاری کنیم؟ واقعا متاسفم ویرایش شده March 30, 2021 توسط Reduce لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 54 دقیقه قبل، Reduce گفته است: من سرویس نداده بودم آیا مدرک دارید؟ در ضمن ما اونجا وایساده بودیم و اصلا چرا باید همچین کاری کنیم؟ واقعا متاسفم از چک پوینت قرمز روی مپ معلومه که سرویس دادید،ایستاده یا در حرکت رو دیگه نمیشه تشخیص داد شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 8 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: از چک پوینت قرمز روی مپ معلومه که سرویس دادید،ایستاده یا در حرکت رو دیگه نمیشه تشخیص داد Find/ پس برای چی ساخته شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Reduce گفته است: Find/ پس برای چی ساخته شده؟ شما نمیتونی هم سرویس داشته باشی هم یه نفر رو فایند کنی باید یکیو کنسل کنی مگه اینکه با شما دشمنی داشته باشه و شما رو فایند کرده تا براتون پاپوش درسته کنه ویرایش شده March 30, 2021 توسط mhyr1384 شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 9 دقیقه قبل، Reduce گفته است: Find/ پس برای چی ساخته شده؟ برای Find کردن 2 welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 19 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: شما نمیتونی هم سرویس داشته باشی هم یه نفر رو فایند کنی باید یکیو کنسل کنی مگه اینکه با شما دشمنی داشته باشه و شما رو فایند کرده تا براتون پاپوش درسته کنه شرمنده داداش ولی قبل از دادن مدارک لاقل R/ رو پاک میکردی , انتشار R/ مجازات داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 5 دقیقه قبل، Partisan گفته است: شرمنده داداش ولی قبل از دادن مدارک لاقل R/ رو پاک میکردی , انتشار R/ مجازات داره چرا به من میگیتو شکایت های من حتی اسم پلیری که اد زده هم بعضی اوقات سانسوره شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 7 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: چرا به من میگیتو شکایت های من حتی اسم پلیری که اد زده هم بعضی اوقات سانسوره اشتب نقل قول زدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 @amiraligamerbax شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نمیباشد. اگر مدارک بیشتری دارید در تاپیک جدید شکایت کنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده