WeastGunneR ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل): نمیدونم کی اکانتمو هک کرده • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل): توضیحات: سلام خدمت و @Ali و @SFC و @Meli یه نفر اکانت منو هک کرده و حدود 1.8M من داشتم و من یه ارتباطی با شاهد دارم و بهشون گفتم سیستمم خرابه بعد شاهد میگه اکانتت انلاینه و من بهش ثابت میکنم ک من سیستمم خرابه این و درخاستIP دارم و این درخاستم دارم که این 1.8Mتو حساب کی رفته و حتی من رو هم 14 روز بن کرده من هم هیچ کلاه برداری نکردم که ادمین بره تو اکانتم و بازم میگم درخاستIP دارم ممنون میشم رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): در 11 دقیقه قبل، Ariyansaneii گفته است: عکس سایز کوچک "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل): نمیدونم کی اکانتمو هک کرده • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل): توضیحات: سلام خدمت و @Ali و @SFC و @Meli یه نفر اکانت منو هک کرده و حدود 1.8M من داشتم و من یه ارتباطی با شاهد دارم و بهشون گفتم سیستمم خرابه بعد شاهد میگه اکانتت انلاینه و من بهش ثابت میکنم ک من سیستمم خرابه این و درخاستIP دارم و این درخاستم دارم که این 1.8Mتو حساب کی رفته و حتی من رو هم 14 روز بن کرده من هم هیچ کلاه برداری نکردم که ادمین بره تو اکانتم و بازم میگم درخاستIP دارم ممنون میشم رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): @iLeytoM @SFC خاهش میکنم رسیدگی کنید ویرایش شده March 29, 2021 توسط Ariyansaneii 1 نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 11 ساعت قبل، Ariyansaneii گفته است: عکس سایز کوچک "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل): نمیدونم کی اکانتمو هک کرده • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل): توضیحات: سلام خدمت و @Ali و @SFC و @Meli یه نفر اکانت منو هک کرده و حدود 1.8M من داشتم و من یه ارتباطی با شاهد دارم و بهشون گفتم سیستمم خرابه بعد شاهد میگه اکانتت انلاینه و من بهش ثابت میکنم ک من سیستمم خرابه این و درخاستIP دارم و این درخاستم دارم که این 1.8Mتو حساب کی رفته و حتی من رو هم 14 روز بن کرده من هم هیچ کلاه برداری نکردم که ادمین بره تو اکانتم و بازم میگم درخاستIP دارم ممنون میشم رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): @iLeytoM @SFC خاهش میکنم رسیدگی کنید تاریخ های محرومیت تو یک روزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 28 دقیقه قبل، Partisan گفته است: تاریخ های محرومیت تو یک روزه داداچ من تو ucp بودم داشتم میدیدم که طرفی که تو اکانتمه داره چیکار میکنه از قبلم ازucp خودم عکس داشتم نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 1 ساعت قبل، Ariyansaneii گفته است: داداچ من تو ucp بودم داشتم میدیدم که طرفی که تو اکانتمه داره چیکار میکنه از قبلم ازucp خودم عکس داشتم عجب ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 6 دقیقه قبل، Partisan گفته است: عجب ... وجب... نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 5 دقیقه قبل، Ariyansaneii گفته است: وجب... مش رجب ... , الان باید تکلیف این UCP مشخص بشه @iLeytoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 @Ariyansaneiiشکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. برای رسیدگی بهتر در تلگرام به @AGTea پیام بدید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده