mahan1234 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: متاسفانه شاهدی وجود ندارد • توضیحات: من داشتم کار هامو انجام میدادم که این دو عزیز بعد از فحش دادن به ماشین من تیر اندازی کردن • مدارک (فیلم یا عکس): این دو عزیز بعد از فحش دادن ماشین منو نابود کردن ویرایش شده March 29, 2021 توسط mahan1234 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 12 ساعت قبل، mahan1234 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: متاسفانه شاهدی وجود ندارد • توضیحات: من داشتم کار هامو انجام میدادم که این دو عزیز بعد از فحش دادن به ماشین من تیر اندازی کردن • مدارک (فیلم یا عکس): این دو عزیز بعد از فحش دادن ماشین منو نابود کردن اون پایین یه چیزی هست به نام /call 110 که با f9 قایمش کردی نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 13 ساعت قبل، mahan1234 گفته است: من داشتم کار هامو انجام میدادم که این دو عزیز بعد از فحش دادن به ماشین من تیر اندازی کردن /Call 110 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 14 ساعت قبل، mahan1234 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: متاسفانه شاهدی وجود ندارد • توضیحات: من داشتم کار هامو انجام میدادم که این دو عزیز بعد از فحش دادن به ماشین من تیر اندازی کردن • مدارک (فیلم یا عکس): این دو عزیز بعد از فحش دادن ماشین منو نابود کردن این قضیه فقط با Call 110/ حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 @mahan1234شکایت شما رد شد. شما میتونید از دستور Call 110 استفاده کنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده