BarboDamage ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: , • توضیحات: خونه من 4 راهه بعد با ماشین hustler ک مکس اسپیدش 147ه از ال اس تا ته ال وی میرم بعد این اقا میاد منو میکشه 2 بار منو زد همونطور هم ک در فیلم معلومه 3 تا وانتد داره و خیلی کرم میریزه چند بار هم برای همین ایجاد مزاحمت کیک شده و با افتخارم میگه من رکورد دار وانتدم خب افرین دیگه کرم نریز. ادمین ها گفتن fw میگیره امیدوارم حقیقت باشه. ممنون از رسیدگیتون • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/kzgn_rec_0002~1.mp4/ ویرایش شده March 29, 2021 توسط BarboDamage اضافه کردن جمله اخر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 8 دقیقه قبل، BarboDamage گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: , • توضیحات: خونه من 4 راهه بعد با ماشین hustler ک مکس اسپیدش 147ه از ال اس تا ته ال وی میرم بعد این اقا میاد منو میکشه 2 بار منو زد همونطور هم ک در فیلم معلومه 3 تا وانتد داره و خیلی کرم میریزه چند بار هم برای همین ایجاد مزاحمت کیک شده و با افتخارم میگه من رکورد دار وانتدم خب افرین دیگه کرم نریز • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/kzgn_rec_0002~1.mp4/ تشنه Activity به خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 /call 110 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BarboDamage ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 23 دقیقه قبل، Partisan گفته است: تشنه Activity به خدا نه این کلا کرم داره کلا بری وانتداش ببینی شاخ در میاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، BarboDamage گفته است: نه این کلا کرم داره کلا بری وانتداش ببینی شاخ در میاری والا با شکایت فک نکنم بشه به جایی رسید , Call 110 بده بزار Cop بگیرتش ویرایش شده March 29, 2021 توسط Partisan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 باسلام خدمت شاکی محترم @BarboDamage، شکایت خود را در اینجا شرح دهید. +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده