Homayun ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این شخص خواستن با زرنگ بازی BF-400 خودشو با Tropic من Trade داد و 50k هم از من سر گرفت {این عمل کلاه برداری محسوب میشه} • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 3 ساعت قبل، Homayun132 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این شخص خواستن با زرنگ بازی BF-400 خودشو با Tropic من Trade داد و 50k هم از من سر گرفت {این عمل کلاه برداری محسوب میشه} • مدارک (فیلم یا عکس): خب تو میدونستی که طرف داره کلاه برداری میکنه چرا Trade رو Accept کردی ؟ مگه نمیدونستی یه جای کار ایراد داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 من به مدت یک هفته تو سرور حضور نداشتم و اینکه یه چیزایی یادم نبود و شما از من سو استفاده کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 با سلام خدمت شما شاکی نه چندان محترم. در 7 ساعت قبل، Homayun132 گفته است: این شخص خواستن با زرنگ بازی BF-400 خودشو با Tropic من Trade داد و 50k هم از من سر گرفت شما خودتون در وویس چت از بنده خواستید ترید رو بدم و Difference رو هم 50,000$ بزارم، من هم دقیقا همین کار رو کردم. در 3 ساعت قبل، Homayun132 گفته است: من به مدت یک هفته تو سرور حضور نداشتم و اینکه یه چیزایی یادم نبود و شما از من سو استفاده کردی چطور ممکنه وقتی که معاوضه با توافق طرفین صورت گرفته، کلاهبرداری شده باشه؟ جدای از اون، شما لول 35 هستید. چطور ممکنه در مورد همچین چیز ساده ای اشتباه کنید؟ لطفا از شکایت بی مورد خودداری کنید. سرزنده و پیروز باشید❤. در 7 ساعت قبل، Homayun132 گفته است: TercepiN2 says: 40k sar bezanam? در مدرک شما به وضوح مشخص هست که شما از من خواستید که ترید بدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 منظور من از سر دادن این بود که شما به من پول سر بدید نه اینکه من به شما سر بدم کسی که وسیله ۱میلیونی رو با یه وسیله ۵۰۰۰۰۰تایی تراد میده معمولا اون سر میگیره نه اینکه بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 18 دقیقه قبل، Homayun132 گفته است: منظور من از سر دادن این بود که شما به من پول سر بدید نه اینکه من به شما سر بدم یکبار دیگه چت بنده رو بخونید خوب متوجه میشید در 19 دقیقه قبل، Homayun132 گفته است: کسی که وسیله ۱میلیونی رو با یه وسیله ۵۰۰۰۰۰تایی تراد میده معمولا اون سر میگیره نه اینکه بده اینجا نمیگیم معمولا چه کسی چه کاری میکنه، بحث اینه که توافق من و شما چی بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، Homayun132 گفته است: منظور من از سر دادن این بود که شما به من پول سر بدید نه اینکه من به شما سر بدم کسی که وسیله ۱میلیونی رو با یه وسیله ۵۰۰۰۰۰تایی تراد میده معمولا اون سر میگیره نه اینکه بده BF-400 قیمتش تو DS قیمتش 563,238$ هست و Tropic هم قیمتش 1,250,113$ هست , خب پس آقای @tercepin2 اشتباه کردن و باید به جای 50,000$ پول یه ون باید مبلغ 686,875$ به شما برای خرید قایق Tropic پرداخت میکرد یه نکته : Sell back Tropic : $500,046 Sell back BF-400 : $225,296 در 15 دقیقه قبل، tercepin2 گفته است: یکبار دیگه چت بنده رو بخونید خوب متوجه میشید اینجا نمیگیم معمولا چه کسی چه کاری میکنه، بحث اینه که توافق من و شما چی بوده شاید @Homayun132 داشته با یکی دیگه صحبت میکرده , تو عکس میبینی کنارش یکی هست , ممکنه اشتباه فهمیده باشی که گفته آره , توافقتونو تو یه مکان مناسب انجام بدین تا این سو تفاهم پیش نیاد در 11 دقیقه قبل، Partisan گفته است: BF-400 قیمتش تو DS قیمتش 563,238$ هست و Tropic هم قیمتش 1,250,113$ هست , خب پس آقای @tercepin2 اشتباه کردن و باید به جای 50,000$ پول یه ون باید مبلغ 686,875$ به شما برای خرید قایق Tropic پرداخت میکرد یه نکته : Sell back Tropic : $500,046 Sell back BF-400 : $225,296 شاید @Homayun132 داشته با یکی دیگه صحبت میکرده , تو عکس میبینی کنارش یکی هست , ممکنه اشتباه فهمیده باشی که گفته آره , توافقتونو تو یه مکان مناسب انجام بدین تا این سو تفاهم پیش نیاد داداش نمیخوای بیای ؟ @iLeytoM ویرایش شده March 29, 2021 توسط Partisan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 باسلام خدمت شاکی محترم @Homayun132، شکایت شما رد شد. نقل قول ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات مانند عدم توجه به اسم، قیمت و... تضمین نخواهیم کرد. همچنین نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) +بسته شد 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده