onic ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به ما نگفتن ویس ندین و من وقتی ویس دادم منو بی دلیل کیل کردن • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 23 ساعت قبل، onic گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به ما نگفتن ویس ندین و من وقتی ویس دادم منو بی دلیل کیل کردن • مدارک (فیلم یا عکس): Organizer میتونست Chat بازیکنای داخل Event رو ببنده اینکه چرا به همه میگفت کسی Voice نده من نمیدونم ... بنظرم باید یه مدرک فیلم از Event بده که نشون میده به بازیکنا این تذکر رو داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 مدارک شما کافی نیست دوست عزیز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 3 ساعت قبل، tercepin2 گفته است: مدارک شما کافی نیست دوست عزیز. وقتی علامت دمیج نیست ینی بازیکن کیل شده نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 3 ساعت قبل، tercepin2 گفته است: مدارک شما کافی نیست دوست عزیز. تو مشخص میکنی کی مدارکش کافی هست کی نیست. مگه ادمین رسیدگی به شکایاتی 1 1 ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 @onicشکایت شما رد شد. اگر مدرک دقیق تری از کشته شدن خود توسط فرد دارید در تاپیک جدا ارايه دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده