AIiasghar ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان مجموعه اقای اینفرنال بنده رو که افلایم بودم به مدت 20 روز بن داده به دلیل تبلیغ اخه جناب اینفرنال چرا بنده رو الکی بن دادین در ضمن بگم که توی تلگرام به من گفتن که هر کس خربزه میخوره پای لرزشم میشینه و سریع پیام هاشو پاک میکرد نمیدونم جریانش چیه • مدارک (فیلم یا عکس): Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 (ویرایش شده) با سلام ی بار دیگه جو بدید و تهمت بزنید که من توی تلگرام شما رو تهدید کردم, بد میبینید. همچنین عکسی که دادید مشکل داره ویرایش شده July 17, 2017 توسط infernal لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShayankermanSH ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 با سلام خدمت دوستانه عزیز و گرامی و منیجر محترم . نمیدونم به چه دلیل ایشون منو شاهد قرار داده میخواستم بدونید من هیچ کدوم از حرف هایه این دوسته گرامی رو قبول ندارم و شاهد هم نیستم با تشکر. ShayanKerman 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در July 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2017 در 14 ساعت قبل، ShayankermanSH گفته است : با سلام خدمت دوستانه عزیز و گرامی و منیجر محترم . نمیدونم به چه دلیل ایشون منو شاهد قرار داده میخواستم بدونید من هیچ کدوم از حرف هایه این دوسته گرامی رو قبول ندارم و شاهد هم نیستم با تشکر. ShayanKerman با سلام . همین طور که میبینید ایشون هم ترسیده که بن بشه و اینو باید بگم که شما خودت این عکس رو به بنده دادید و گفتید که بن شدم. ممنون از کارکنان عزیز مجموعه. Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShayankermanSH ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 (ویرایش شده) در در 7/18/2017 در 01:35، Alikerman1 گفته است : با سلام . همین طور که میبینید ایشون هم ترسیده که بن بشه و اینو باید بگم که شما خودت این عکس رو به بنده دادید و گفتید که بن شدم. ممنون از کارکنان عزیز مجموعه. با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز و منیجر محترم .. دوست عزیز من درسته که به شما عکس رو دادم و میدونم شما بن شدید اما در مورد تلگرام دارید تهمت بزرگی به ایشون میزنید و من هم در این مورد نمیتونم شاهد شما باشم همونطور که در قبل هم گفتم پس لطفا اسپم نکنید ومدیریت رو بزارید بر عهده اقای MaCaVel با تشکر . یا حق Shayankerman ویرایش شده July 20, 2017 توسط ShayankermanSH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در July 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 با سلام دوباره خدمت شما عزیزان بنده شکایتم رو پس میگیرم Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده