WeastGunneR ارسال شده در March 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2021 سلام اقا من سیستمم خراب شده بعد میخام با اندروید وارد سرور بشم باید چیکار کنم ؟! نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) برو داخل گوگل پلی و samp رو سرچ کن اولین برنامه که آیکونش یه S هست رو دانلود کن.وقتی رفتی داخل بازی دوتا نسخه برات میاره نسخه لایت و اصلی.نسخه اصلی که ۲ گیگابایت هست رو دانلود کن و داخل قسمت سرور ها-موردعلاقه آیپی رو بزن بعد وارد شو البته این نسخه سمپ اورجینال نیست ویرایش شده April 1, 2021 توسط mhyr1384 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 خدا وکیلی ۱۰۰ تومن بده نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 18 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: برو داخل گوگل پلی و samp رو سرچ کن اولین برنامه که آیکونش یه S هست رو دانلود کن.وقتی رفتی داخل بازی دوتا نسخه برات میاره نسخه لایت و اصلی.نسخه اصلی که ۲ گیگابایت هست رو دانلود کن و داخل قسمت سرور ها-موردعلاقه آیپی رو بزن بعد وارد شو البته این نسخه سمپ اورجینال نیست رواله دمت گرم ۱۰۰ میدم فقط بخاطر راهنماییت 1 نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:51، RIPMOHAMMAD گفته است: خدا وکیلی ۱۰۰ تومن بده ماشین بفرستم؟ نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2021 در 5 دقیقه قبل، mhyr1384 گفته است: ماشین بفرستم؟ ج کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:42، mhyr1384 گفته است: برو داخل گوگل پلی و samp رو سرچ کن اولین برنامه که آیکونش یه S هست رو دانلود کن.وقتی رفتی داخل بازی دوتا نسخه برات میاره نسخه لایت و اصلی.نسخه اصلی که ۲ گیگابایت هست رو دانلود کن و داخل قسمت سرور ها-موردعلاقه آیپی رو بزن بعد وارد شو البته این نسخه سمپ اورجینال نیست من اینو نصب میکنم میخوام وارد شم میپره بیرون مشکلش چیه؟ اندروید چند میخواد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 اگه نسخه لایت بازی(۹۰۰mb)ریختی که مشکل قطعا از اونه.اگه نه این نسخش یکم اوکی نیست.اگه بتونی نسخه ۱.۸۲ رو پیدا کنی عالیه. من با رم ۳ و اندروید ۱۰ بازی میکنیم بعضی اوقات میپره بیرون در 6 ساعت قبل، Yaxun گفته است: من اینو نصب میکنم میخوام وارد شم میپره بیرون مشکلش چیه؟ اندروید چند میخواد؟ . نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smoke ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:42، mhyr1384 گفته است: برو داخل گوگل پلی و samp رو سرچ کن اولین برنامه که آیکونش یه S هست رو دانلود کن.وقتی رفتی داخل بازی دوتا نسخه برات میاره نسخه لایت و اصلی.نسخه اصلی که ۲ گیگابایت هست رو دانلود کن و داخل قسمت سرور ها-موردعلاقه آیپی رو بزن بعد وارد شو البته این نسخه سمپ اورجینال نیست آره اسم اون برنامه Samp launcher هست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 14:51، mhyr1384 گفته است: اگه نسخه لایت بازی(۹۰۰mb)ریختی که مشکل قطعا از اونه.اگه نه این نسخش یکم اوکی نیست.اگه بتونی نسخه ۱.۸۲ رو پیدا کنی عالیه. من با رم ۳ و اندروید ۱۰ بازی میکنیم بعضی اوقات میپره بیرون . ببین بازی رو جدا بریزم اوکیه؟یا باید از خودش بریزم؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در 26 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: ببین بازی رو جدا بریزم اوکیه؟یا باید از خودش بریزم؟ بخوای جدا بگیری هزارتا دنگ و فنگ داره ریختنش اینور و اونور آخرشم ممکنه نشه از خودش بگیری بهتره البته همگی حواستون باشه استفاده طولانی مدت از این برنامه به باطری صدمه میزنه فقط بدرد این میخوره سر ساعت بیایید تایم پلی بزنید و رسپکت بگیرید نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: بخوای جدا بگیری هزارتا دنگ و فنگ داره ریختنش اینور و اونور آخرشم ممکنه نشه از خودش بگیری بهتره البته همگی حواستون باشه استفاده طولانی مدت از این برنامه به باطری صدمه میزنه فقط بدرد این میخوره سر ساعت بیایید تایم پلی بزنید و رسپکت بگیرید نه من قبلا gta sa رو تو گوشی ریختم مشکلی هم نبوده. منظورم اینه که میشه فایل هاشو به samp launcher شناختوند یا نه. شناختوند ویرایش شده April 14, 2021 توسط RIPMOHAMMAD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 در 57 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: نه من قبلا gta sa رو تو گوشی ریختم مشکلی هم نبوده. منظورم اینه که میشه فایل هاشو به samp launcher شناختوند یا نه. شناختوند فکر نکنم بشه شناختوند نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 در ۱ ساعت قبل، mhyr1384 گفته است: فکر نکنم بشه شناختوند اوکی پس نمیشناختونم از خودش میریزم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROZE ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 فقظ یه سوال لانچر اینجا هم داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fanta ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲۴ در 22:49، MHYR1384 گفته است: بخوای جدا بگیری هزارتا دنگ و فنگ داره ریختنش اینور و اونور آخرشم ممکنه نشه از خودش بگیری بهتره البته همگی حواستون باشه استفاده طولانی مدت از این برنامه به باطری صدمه میزنه فقط بدرد این میخوره سر ساعت بیایید تایم پلی بزنید و رسپکت بگیرید خب چه کاریه عزیزم رکدروید بیایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در 16 ساعت قبل، Fanta گفته است: خب چه کاریه عزیزم رکدروید بیایید خب نه دیگه اونقدر هم درب و داغون نیسته. من خودم با موبایل میومدم گت گیفت میکردم و میرفتم. با پایین آوردن گرافیک بازی هم مصرف باطری کمتر میشه هم برنامه کمتر کرش میخوره نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 اره ولی بعد از چند مدت دیگه نمیشه بازی کرد و میگه باید حتما با لانچر بیاید که متاسفانه لانچر برا موبایل نیومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۳۱ در 17:54، Fanta گفته است: خب چه کاریه عزیزم رکدروید بیایید عزیزم با اون برنامه نمیاره نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۶ در 08:41، Yaxun گفته است: من اینو نصب میکنم میخوام وارد شم میپره بیرون مشکلش چیه؟ اندروید چند میخواد؟ دقیقا این مشکلو دارم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۰ در 13:15، Alireza1112 گفته است: دقیقا این مشکلو دارم برنامه های اضافی رو ببندید،نسخه لایت رو دانلود نکنید.از داخل تنظیمات لانچر گرافیک و اف پی اس رو کم کنید نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۴ در 12:48، Plato گفته است: برنامه های اضافی رو ببندید،نسخه لایت رو دانلود نکنید.از داخل تنظیمات لانچر گرافیک و اف پی اس رو کم کنید نمیدونم منم نسخه فول رو زدم شاید برا اندروید های پایین کار نمی کنه کسی میتونه یه فیلم بگیره نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 samp اندروید برای وقت خیلی خیلی کم هست من بیشتر 30 الی 40 دقیقه کراش میکنه و میپره اما خیلی از وقتا به دردم میخوره. نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 زیبا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirpanic ارسال شده در March 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2022 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 22:42، Mohammadhasan گفته است: برو داخل گوگل پلی و samp رو سرچ کن اولین برنامه که آیکونش یه S هست رو دانلود کن.وقتی رفتی داخل بازی دوتا نسخه برات میاره نسخه لایت و اصلی.نسخه اصلی که ۲ گیگابایت هست رو دانلود کن و داخل قسمت سرور ها-موردعلاقه آیپی رو بزن بعد وارد شو البته این نسخه سمپ اورجینال نیست دادا من اینی که میگی رو نصب کردم ولی داخله بازی میزنه شما با لانچر وارد نشدید ولی میشه بازی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.