AlibiRafeon ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 پلی استیشن 2، بیشک برترین کنسول تاریخ بازیهای ویدئویی است. تغییری که این کنسول با خود به همراه آورد، شاید تا سالهای در این صنعت تکرار نشود؛ چرا که میزان فروش، محبوبیت و البته موفقیت پلی استیشن 2، مواردی هستند که کمتر کنسولی میتواند به آنها دست پیدا کند. اما در کنار موفقیت بزرگ کنسول پلی استیشن 2، این کنسول حقایق جالب و البته باورنکردنی دارد که احتمالا نمیدانید. پلی استیشن 2، پرفروشترین کنسول بازی در تاریخ است تا این لحظه، بارها و بارها به این نکته اشاره کردیم که کنسول پلی استیشن 2 یک نمونه موفق در تاریخ صنعت بازیهای ویدئویی بوده است. اولین دلیل برای این موفقیت، میزان فروش پلی استیشن 2 خواهد بود. تا زمان پایان تولید، کنسول پلی استیشن 2 موفق شد تا ۱۵۷ میلیون عدد در سراسر دنیا فروش داشته باشد. برای درک بهتر این عدد، بهتر است بدانید که کنسول پلی استیشن 4، به تازگی موفق شده تا از مرز فروش ۳۰ میلیون عددی در جهان عبور کند. اگرچه کنسول پلی استیشن 2 با قیمت گذاری بهتری عرضه شد و بازه زمانی آن بسیار متفاوت بود، اما هنوز هم این موارد باعث نمیشوند تا پلی استیشن 2 یک کنسول افسانهای نباشد. پلی استیشن 2 میتواند به یک کامپیوتر تبدیل شود بله. کنسول پلی استیشن 2 این توانایی را داشت تا با اضافه کردن برخی تجهیزات، به یک کامپیوتر لینوکس تبدیل شود. در آن زمان، سونی یک دیسک مخصوص از سیستم عامل لینوکس را برای پلی استیشن 2 عرضه کرد. در این پکیج ویژه، یک آداپتور Ethernet، کیبورد، ماوس یک مبدل کارت پردازش گرافیکی و هارد درایو ۴۰ گیگابایتی قرار داشت. اگرچه احتمالا بسیاری از ما چنین کاری را انجام ندادهایم، اما چنین ویژگی برای این کنسول فوق العاده است. البته این ویژگی یک قابلیت دیگر نیز داشت. توسعهدهندگان بازی، میتوانستند با خرید این پکیج ویژه، در کنار تبدیل کنسول به یک کامپیوتر لینوکس، کنسول خود را به یک کیت توسعه (Dev Kit) تبدیل کنند. چرا هنگام روشن کردن پلیاستیشن 2، تعدادی ستون سفید نمایش داده میشود؟ احتمالا این صحنه، یکی از آشناترین لحظات در زندگی هر گیمر است. هنگامی که کنسول پلی استیشن 2 را روشن میکنید، دوربین در اطراف یک سری از ستونهای سفید میچرخد. اما چرا هنگامی که کنسول درحال روشن شدن است، لوگوی پلی استیشن 2 از بین دود، چرخش دوربین و ستونهای سفید نمایش داده میشود؟ آیا این موضوع دلیل خاصی دارد؟ این نما بیشک بسیار زیاد است و میتواند شما را سرگرم کند. اما دلیل نمایش این موارد، یک موضوع کاملا جالب است که نمیدانید. دلیل نمایش ستونهای سفید، تعداد بازیهایی است که در مموری دستگاه خود ذخیره کردهاید! آیا هنوز به پلی استیشن 2 خود دسترسی دارید؟ پس بهتر است این موضوع را امتحان کنید. بعد از روشن کردن کنسول و در صورت اتصال حافظه، احتمالا این برجهای سفید را مشاهده میکنید. اکنون، بعد از پاک کردن بازیهای ذخیره شده، این ستونها دیگر نمایش داده نمیشوند. سونی با کمبود کارت حافظه اضافی مواجه بود آیا حافظههای ۸ مگابایتی پلی استیشن 2 را به یاد دارید؟ باید گفت سرعت پیشرفت صنعت بازیهای ویدئویی دقیقا به همین اندازه است. امروزه، آپدیت بازیها و حتی تصویر پروفایل کاربران نیز نمیتوانند در این کارتهای حافظه ذخیره شوند! امروزه، کنسولهای بازی با حافظههای ۵۰۰ گیگابایتی، ۱ ترابایتی و حتی ۲ ترابایتی عرضه میشوند؛ اما در آن دوران، ۸ مگابایت برای ذخیره بسیاری از موارد کافی بود. اما در آن دوران، سونی به دلیل عدم هماهنگی با دیگر سازندگان و البته اطلاعات نادرست، موفق نشد تا حجم تقاضای بازار را پاسخ بدهد. به همین دلیل، عرضه کارتهای حافظه ۸ مگابایتی برای پلی استیشن 2 با مشکل بسیار زیادی مواجه بود. پلی استیشن 2 از سرویس نتفلیکس پشتیبانی میکرد! احتمالا این مورد را دیگر باور نخواهید کرد، اما پلی استیشن 2 از نتفلیکس پشتیبانی میکرد. این کنسول قادر بود تا با نصب یک برنامه مخصوص از طریق یک دیسک اختصاصی، فقط و فقط در کشور برزیل از سرویس نتفلیکس پشتیبانی کند. امروزه، این سرویس میتواند با دانلود یک اپلیکیشن در پلی استیشن یا ایکس باکس وان در اختیار شما باشد؛ اما این سوال که چرا در آن زمان و کشور برزیل، نتفلیکس در اختیار کاربران پلی استیشن 2 بود، هنوز هم جواب دقیقی ندارد. یک نفر نام خود را به «پلی استیشن 2» تغییر داد این مورد، از آن موارد عجیبی است که جنجال بسیار زیادی درست کرد. Dan Holmes، فردی که از طرفداران و البته استفادهکنندگان کنسول پلی استیشن ۲ بود، تصمیم گرفت تا نام خود را به پلی استیشن 2 تغییر بدهد! سونی تا سال ۲۰۱۳ از پلی استیشن 2 پشتیبانی کرد پلی استیشن 2 در سال ۲۰۰۰ عرضه شد و در سال ۲۰۰۶، کنسول پلی استیشن ۳ جای آن را گرفت. بله، کنسول پلی استیشن 2 با عضو تازه نفس خانواده یعنی پلی استیشن ۳ جایگزین شد، اما سونی پشتیبانی از این کنسول را متوقف نکرد. درواقع، سال ۲۰۱۳ با عرضه دو بازی فیفا ۱۴ و PES 2014، سونی رسما عرضه بازی و پشتیبانی از این کنسول را متوقف کرد. 2 نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 من دارم. کنسول باحالیه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در 3 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: من دارم. کنسول باحالیه نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در 5 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در March 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2021 زمان خودش GOD بود نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۶ در 11:33، amiraligamerbax گفته است: زمان خودش GOD بود نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 کپی پیست خوبی بود نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در March 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 ممنون bro نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 در 11 ساعت قبل، amiraligamerbax گفته است: ممنون bro میتونی کلمه نقل قول بزنی و حرفتو بزنی یا بلد نیستی ؟ فقط بلدی کپی پیست کنی ؟ نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در March 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 در 15 ساعت قبل، Soulless گفته است: میتونی کلمه نقل قول بزنی و حرفتو بزنی یا بلد نیستی ؟ فقط بلدی کپی پیست کنی ؟ به تو ربطی نداره نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blocker ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۶ در 21:16، Blocker گفته است: عالی فقت بلدی بگی عالی؟ نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۰/۸/۳۰ در 23:53، DeaTShoT گفته است: فقت بلدی بگی عالی؟ عالی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haddis ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 چه خاطرات خوبی با ps2 داشتم یادش بخیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimaena ارسال شده در June 5 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 یادش بخیر همش موفعی که دیسک رو میزاشتم دسته رو میزاشتم کنار مثلا حواسم نبست که بازی بیاد یادش بخیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arsoo ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 روشنش میکردی صدای تراکتور میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 (ویرایش شده) یادمه دفترچه داشتم بیشتر کد تقلب های بازی هارو توش نوشته بودم ویرایش شده November 10 توسط Daruosh نقل قول :Myaccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.