kingbnana ارسال شده در دیروز در 19:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی - خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: متاسفانه نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faryan1212 ارسال شده در دیروز در 19:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور خوش برخورد و خاش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ای که دارم و میدونم از پسش بر میام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هم خوش صحبتم هم دوست دارم با ادمای جدید اشنا بشم و براشون کاری انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در دیروز در 19:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سارا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور بی اخلاق طرفدار حقوق مردان و جامعه فمنیستی عضو انجمن گیاه خواران لندن مهربان دلسوز . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بسیار علاقه مند هستم به این فکشن و دوست دارم درونش حضور پیدا کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به شغل معلمی و یکی از دوستداران والتر وایت. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 نقل قول 𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در دیروز در 19:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:33 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه تابع قوانین با مهارت و استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از13:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه دارم و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در دیروز در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:34 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kNox ارسال شده در دیروز در 19:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:51 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اهورا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با حوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 17:00 یا 19:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل تجربه در دیگر فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه جدید در دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول :𝑀𝓎 account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKOT2 ارسال شده در دیروز در 20:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش . سری . دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم بودن را دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم بهترین از نظر من برای خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 یا ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در دیروز در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:05 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3الی5 نقل قول KiO KiO BaNG, BaNG MÝ AÇÇŐŮNT: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VlKTR ارسال شده در دیروز در 20:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای راحتی کار و علاقه به ان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اقلیت خیلی خوبی هست و دوست دارم به بازیکنان درس زندگی یاد بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در دیروز در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون کم توقع کلاََ پسر خوبیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت بیشتر شبا. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اکتیویتیش زیاد شد حوصلشو نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلمیو دوست دارم خوشم میاد با بقیه سرو کله بزنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پسر خوبیم, پسرای خوب همه جا براشون مناسبِ. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 12 بار. 2 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajali82 ارسال شده در دیروز در 21:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع و قانونمند و مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 18:00 و 00:00 03-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میدونم میتونم موفق باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم ب این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsTro ارسال شده در دیروز در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:13 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی - لوتی - با ادب - با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اکتیویتی زیاد - سردرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بازیکنان آرساکیا به یک تیم خفن معلمی نیاز داره پس من و داداشم تصمیم گرفتیم به این فکشن بیاییم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی زیاد - سیستم فکشن خیلی جالبه, مجوز دادن و صحبت با پلیر ها. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار ویرایش شده دیروز در 21:15 توسط AsTro ویرایش 2 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiregzy ارسال شده در دیروز در 22:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:30 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 | +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 | 18:00 | 20:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از معلم بودن خوشم می آید و صبور هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ صبور هستم و به فکشن هایه دسته ملایم علاقه دارم و از معلم بودن خوشم می اید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +8 ویرایش شده دیروز در 22:34 توسط amiregzy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در دیروز در 22:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:47 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ملایم دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آدمی باهوش و سخت کار. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killme ارسال شده در دیروز در 23:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 23:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از13:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه دارم و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دیروز در 23:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 23:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سامان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقت پیش اقلیت بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): معلم دوست دارم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پسر خوبیم و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار. 1 1 نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: میلاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بسیار زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و مهربان داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
makui ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فراتر از فعال با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (00:12 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به این اقلیت بیشتر علاقه مند هستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): راحت و بنظر من بهترین اقلیت هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم عملکردم توی این فکشن بهتر هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: ۴تا۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMllR ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع و قانونمند و مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا 18:00 و 00:00 03-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میدونم میتونم موفق باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم ب این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: کسرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش دانا عاقل صبور توانا خونسرد درون گرا با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای پیشرفت خود و رفتن به دسته های بالاتر و تجربه جدید تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaLKoR ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور-فعال-خون گرم-مهربون-با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به فکشن و کار های خوبی که میتونم برای مردم انجام بدم و باعث پیشرفت بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ لیدر خوبش و کار هایی که میتونم برای مردم انجام بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش، قوی، اعتماد به نفس بالا، با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دورامو زدم دنبال آرامش تو دسته ملایمم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قویم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +46 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nelma ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حدیث • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ـ با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی 00.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دلیلی ندارم دلم میخاد بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی بامرام لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه دوستام اینجا هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ۵بار نقل قول 𝐌𝐲 𝐍𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karkon ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علافه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر هاش بامرامن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.