Rezza ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 @Meliaدرخواست عضویت شما تایید شد.1 @Dolphinدرخواست عضویت شما تایید شد.2 @FunYدرخواست عضویت شما تایید شد.3 @VoRTeXKinGدرخواست عضویت شما تایید شد.4 @Vittoدرخواست عضویت شما تایید شد.5 @Failدرخواست عضویت شما تایید شد.6 @Rikaدرخواست عضویت شما تایید شد.7 @Zarathosدرخواست عضویت شما تایید شد.8 @HemosOدرخواست عضویت شما تایید شد.9 @Fayezدرخواست عضویت شما تایید شد.10 @yusefyuasinدرخواست عضویت شما تایید شد.11 @Vanishدرخواست عضویت شما تایید شد.12 @PLaYدرخواست عضویت شما تایید شد.13 @Mrhajepramدرخواست عضویت شما تایید شد.14 @ISAدرخواست عضویت شما تایید شد.15 @AEENدرخواست عضویت شما تایید شد.16 @Ariajooدرخواست عضویت شما تایید شد.17 @amobangiدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل نکردید) @iWTدرخواست عضویت شما تایید شد.18 @ArJدرخواست عضویت شما رد شد.(پنل کاربری شما تادرست است) @THEamirrدرخواست عضویت شما تایید شد.19 @IMARMIN1312درخواست عضویت شما تایید شد.20 @Amir2000درخواست عضویت شما تایید شد.21 @herrorدرخواست عضویت شما تایید شد.22 @SoTvAnدرخواست عضویت شما تایید شد.23 @FriendOfDevil درخواست عضویت شما تایید شد.24 @Raperدرخواست عضویت شما تایید شد.25 @HosseinTakدرخواست عضویت شما تایید شد.26 @hossein19درخواست عضویت شما تایید شد.27 @SinaCjدرخواست عضویت شما تایید شد,28 @SlimShadyدرخواست عضویت شما رد شد.(شما در اقلیت دیگر حضور دارید) @TKFLASHدرخواست عضویت شما تایید شد.29 @DrDepدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت شما قدیمی است) @RezaGT درخواست عضویت شما تایید شد.30 @Shrederدرخواست عضویت شما رد شد.(فرم درخواست عضویت شما قدیمی است) @moein88درخواست عضویت شما تایید شد.31 @AF0درخواست عضویت شما تایید شد.32 @MMM2471درخواست عضویت شما تایید شد. 33 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezza ارسال شده در پنجشنبه در 08:17 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:17 =================================== با عرض ادب واحترام خدمت متقاضیان محترم اقلیت School Instructors به عضو فعال نیاز دارد. در صورت تمایل برای پیوستن در اقلیت پست عضویت قرار دهید. نکته: تا 48 ساعت بعد از این پست شما میتوانید درخواست عضویت خود را قرار دهید! ======================================= در پناه حق _________________________________________________ هر گونه ایجاد مزاحمت برای لیدر یا صاب لیدر در موضوع تست باعث رد شدن شما می شود. _________________________________________________ 1-فرم درخواست عضویت را به درستی تکمیل کنید. 2-برای درخواست عضویت شما نمیتوانید از اکانت مولتی (Multi) برای حضور داشتن در اقلیت School instructor استفاده کنید. 3-شما میتوانید با اکانت فروم (Account forum) برای یک نفر پست بزارید. 4-به حداقل ها و ساعت های پلی دادن توجه کنید و مطالب خواسته شده را به درستی تکمیل کنید. «««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««« ((به مطالب ذکر شده توجه کنید تا در درخواست عضویت شما تداخلی رخ ندهد)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در پنجشنبه در 08:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ظ18 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار ویرایش شده پنجشنبه در 08:21 توسط HemosO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExT ارسال شده در پنجشنبه در 08:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:23 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 🅂 0 🄰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
08374719376 ارسال شده در پنجشنبه در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوش اخلاق و بسیار پر حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00.17:00.21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب گرفتن رنک بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهترین جا برای کار کردنه و خیلی فکشن مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ الی ۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در پنجشنبه در 08:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در پنجشنبه در 08:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب،مهربان،صمیمی،بادب،سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00t21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا با اخلاقیاتم سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در پنجشنبه در 08:31 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:31 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲الی ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل اینکه عاشق معلم شدن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶بار نقل قول به قول چارلی چاپلین عادت ندارم درد دلم را به هرکسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم، نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در پنجشنبه در 08:31 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، علاقه مند بودن به دسته ملایم، خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در هیچ فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشن دوست دارم و علاقه مند بودن به سیستم /givelicense • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه مندم و از پسش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMM2471 ارسال شده در پنجشنبه در 08:32 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 22 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گیمر گانریم خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 12:00- 17:00) ( 18:00- 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی برای امدن یه این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در پنجشنبه در 08:35 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۹بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cold6boy ارسال شده در پنجشنبه در 08:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:37 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار ویرایش شده پنجشنبه در 08:40 توسط Cold6boy اشتباه کنترل پنل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanp ارسال شده در پنجشنبه در 08:45 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آماده به کار و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ( 13:00 - 18:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و خدمت به مردم را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arast ارسال شده در پنجشنبه در 08:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:46 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ғɪɢʜᴛ ᴜɴᴛɪʟ ʏᴏᴜ ʟᴇᴀʀɴ ɴᴏᴛ ᴛᴏ ʟᴏsᴇ اینـقدر بـجنگ تـا نباخـتن رو یاد بـگیری.): https://uploadkon.ir/uploads/360203_24VID-20241103-175224-192.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parhamggbet ارسال شده در پنجشنبه در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:54 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parhamggbet ارسال شده در پنجشنبه در 09:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته ملایم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THEamirr ارسال شده در پنجشنبه در 09:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پر انرژی اماده خدمت به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از15:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول :My Accounts 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در پنجشنبه در 09:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام،دنبال دوست خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:30-1:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه به آین فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کمک کردم به مردم سرور ارساکیاگیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خوبی تست میگیرم و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jamshid ارسال شده در پنجشنبه در 10:01 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:01 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن و حضور دوستانم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه من و فرز بودن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شدید و حضور دوستانم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamed1390 ارسال شده در پنجشنبه در 10:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و خوش اخلاق، عاشق گیم، فعال و دارای پشتکار بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 18:00، 21:30 - 23:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تا حالا در فکشنی نبودم، کسب تجربه در این فکشن، ماندگاری در فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقهمندی و تمایل زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فک میکنم میتوانم در این فکشن مفید باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boyfire ارسال شده در پنجشنبه در 10:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علی اصغر • اسم واقعی: ۱۶ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲:۰۰-۶:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه من به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در پنجشنبه در 11:09 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:09 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آریان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پرانرژی ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کم حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول تࣩࣧوࣩࣧ مࣩࣧرࣩࣧدࣩࣧ بࣩࣧاࣩࣧشࣩࣧ گࣩࣧرࣩࣧیࣩࣧهࣩࣧ نࣩࣧنࣩࣧدࣩࣧاࣩࣧزࣩࣧ ـ نࣩࣧمࣩࣧیࣩࣧخࣩࣧوࣩࣧاࣩࣧدࣩࣧ مࣩࣧرࣩࣧدࣩࣧ بࣩࣧاࣩࣧشࣩࣧیࣩࣧ گࣩࣧرࣩࣧیࣩࣧهࣩࣧ نࣩࣧکࣩࣧنࣩࣧیࣩࣧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در پنجشنبه در 11:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شدید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROXA ارسال شده در پنجشنبه در 11:18 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:18 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_بخشنده_ عاشق کار_دوست دار گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱الی۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00- 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیلfp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عاشق این کار هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آن را در وجودم حس میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار MY BROTHER ویرایش شده پنجشنبه در 11:19 توسط ROXA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در پنجشنبه در 11:21 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا توش کار کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.