ISA ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، خوش رفتار ، اکتویتی زن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در هیچ فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن به سیستم startlesson/ و Givelicense/ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه مندم و دوست دارم به آن بپیوندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AEEN ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: آیین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش-فعال-مهربان-با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن خیلی خوشم میاد و دوستش دارم معلمی رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amobangi ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، وظیفه شناس، فعال، مهربون، آروم، شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ روحیه خدمات رسانی به پلیرا و علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iWT ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان زیبا پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه زیاد به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی که به فکشن دارم من را جذب کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده October 19 توسط iWT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام،خوشدل،مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نکردم اکتیویتی بزنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام ببینم چه حسی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئنم که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ الا ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THEamirr ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی و اماده خدمت به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت (۱۵:۰۰تا۲۳:۰۰) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای خدمت به مردم و کسب در امد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول :My Accounts 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IMARMIN1312 ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق با مرام مشتی گیمر و پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و از کارش خوشم میاد و به نظرم جای مناسبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم لول کافی را دارم و ازش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir2000 ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گیمر، تابع قوانین، خوشاخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پیدا کردن دوست و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باید جالب باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یک بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شاد . صبور . مهربان علاقه به بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به معلمی و دوست داشتن فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور- کاربلد- فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میتونم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم و ازش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfDevil ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاغمور • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raper ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ کاربلد دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای فکشن دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حس میکنم خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حقوق مناسب و کافی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinTak ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گیمر، تابع قوانین، خوشاخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پیدا کردن دوست و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باید جالب باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hossein19 ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رنگ زیبا فکشنی خوب و آسان و لیدری مهربان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و تمامی کار های این فکسن را بلد هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaCj ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.باعدالت.دوست داشتنی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میخواهم به مردم کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون فکشن معلمی را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری: • سن واقعی:19 • اسم واقعی: پوریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مغرور قعال با هوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): داشتن لیدر خوب و فعال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن ممبر های با ادب و فعال • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور صمیمی شوخ طبع جدی در کار اهل پارتی بازی نیستم و... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:30 - 22:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: R2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هم لیدر خوبی داره هم نیاز به لایسنس زیاده هم کارمند ها کمن و منم از در آمد این فکشن راضی هستم و ترجمه دارم و... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با علاقه کار میکنم و صبورم و زیاد به فکر پول نیستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: فرزاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم فعالیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): داشتن لیدر خوب و فعال و مهربون • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن سابقه و اخلاق خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار ویرایش شده October 20 توسط DrDep 1 نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaGT ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب-خوش اخلاق-صبور بودن-و سخت گیر بودن ب جا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه و علاقه ی زیادی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون انروید پلیرم و از علاقه اومدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب دنبال دعوا نیستم سرم تو کار خودمه گانریم خوبه و.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه به دسته متوسط برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه به تست گرفتن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۶ نقل قول ✯ Menace II Society ✯ M2S My Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein88 ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: معین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک فرد باادب. با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 7:00 - 11:00)و( 19:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم در این فکشن کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به معلمی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AF0 ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: افشین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ قوی باهوش شب گرد مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن خیلی راضی هستم و دوست دارم به این فکشن بیایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5تا 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMM2471 ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 22 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گیمر گانریم خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 12:00- 17:00) ( 18:00- 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی برای امدن یه این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.