MashruB ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون هی میان به من میگه اسمتو عوض کن هی گوتو میکنه و تهدید میکنه که چرا اسمت شبیه منه باید عوض کنی به عبارتی زور گویی میکنه. تمام کسانی هم که شاهد گزاشتم زمانی که ایشون میمومدن منو تهدید میکردن روی من SP بودن و شاهد تمام قضیه هستن. خب شما بیا 2k گلدو بده من عوض کنم! • مدارک (فیلم یا عکس): نامی که من در سرور دارم: نامی ایشون داره: 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 25, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @PADESHAH، شکایت شما رد شد. (مدارک شما کافی نیست) پ.ن: لطفا اگر مدارکی از گفته های خود دارید در تاپیک دیگر مطرح کنید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده