WaTchDogs ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام اعضاع NG و FBI • توضیحات: سلام ایشون وانتد کیل ها رو سوار میکرد و روی خود گاد مود مینداخت تا کیل نشوند و دسته ویژه رو + سرور رو هم میریخت و بعد از این که بهش رسیدم و به نحوی به دلی دیسی شدنشون تونستیم و ان ها رو تی پی میکرد کیلشون کنیم بدون دلیل منطقی بنده رو بن کرد تقاضاع رسیدگی دارم ممنون از شما و عیدتون مبارک لطفا هر چه سریع تر رسیدگی کنین چون نمیخوام 80FP بشوم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک از گاد مود ایشون نتونستم بگیرم و همچنین تی پی اما حرف من این است بدون دلیل منطقی من رو به مدت 3 روز بن کرد وضعیت اکانت بنده رو هم نگاه کنین می بینین خراب کردن در 5 ساعت قبل، WaTchDogs گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام اعضاع NG و FBI • توضیحات: سلام ایشون وانتد کیل ها رو سوار میکرد و روی خود گاد مود مینداخت تا کیل نشوند و دسته ویژه رو + سرور رو هم میریخت و بعد از این که بهش رسیدم و به نحوی به دلی دیسی شدنشون تونستیم و ان ها رو تی پی میکرد کیلشون کنیم بدون دلیل منطقی بنده رو بن کرد تقاضاع رسیدگی دارم ممنون از شما و عیدتون مبارک لطفا هر چه سریع تر رسیدگی کنین چون نمیخوام 80FP بشوم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک از گاد مود ایشون نتونستم بگیرم و همچنین تی پی اما حرف من این است بدون دلیل منطقی من رو به مدت 3 روز بن کرد وضعیت اکانت بنده رو هم نگاه کنین می بینین خراب کردن زده یو سی پی بنده رو خراب کرده ویرایش شده March 23, 2021 توسط WaTchDogs از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 23, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی شکایت شما تایید شد. پ.ن: از روز های هاستری فرد خاطی کسر خواهد شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده