Soli ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: عرض درود و تبریک سال نو. بنده به تازگی داخل کنترل پنل دیدم که جناب آقای iMohammadHadi با استفاده از کد هاستریشون اقدام به دادن اخطار به اکانت من کردن درخواست پیگیری و گرفتن مدارک از تهدید کردن ایشون توسط من رو دارم تا اونجایی که میدونم من 4 روزه خودم پای اکانتم نیستم و Share شده. • مدارک (فیلم یا عکس): Click Here ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 (ویرایش شده) با سلام و تبریک سال نو مدارک از قبل از شکایت شاکی برای ادمین SFC فرستاده شده.در ضمن تهدید در زمان شیر اکانت شما رخ نداده و شش روز پیش خودتون تهدید رو انجام دادید با تشکر و آرزوی توفیق روز افزون -------------------------------------------------------------- <از حق خودم بگذرم از مال تو نمیگذرم داداشی> @FcPoker @EBi ویرایش شده March 23, 2021 توسط mohhamadhadi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در March 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 5 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: با سلام و تبریک سال نو مدارک از قبل از شکایت شاکی برای ادمین SFC فرستاده شده.در ضمن تهدید در زمان شیر اکانت شما رخ نداده و شش روز پیش خودتون تهدید رو انجام دادید با تشکر و آرزوی توفیق روز افزون -------------------------------------------------------------- <از حق خودم بگذرم از مال تو نمیگذرم داداشی> @FcPoker @EBi تهدید که نکردم ولی گفتم اگه آزار و اذیت کنید دوباره مجبور میشم ازتون شکایت کنم به دلیل ایجاد مزاحمت و Goto بی دلیل. و باید همون اول اخطار میدادید که مدرکتون بمونه الان روز 7ام هست و شما 22 March اخطار رو دادید پس مدرکتون به احتمال 90درصد منقضی میشه. و فکر نمی کنم این قضیه ربطی به این داداشیای شما داشته باشه. ---- هرچند اگه این شکایت رد بشه یا قبول نشه ولی شعور خودتونو و همچنین مقدار فشاری که سر دو تا Wa/ و مزاحمتی که خودتون می دونید و انجامش می دادید کامل مشخص شد دوست عزیز. نهایتا مقدار صداقتی که در وجود شما بود دیدیم و من از قبل میدونستم شما می خواستی از خودت اثری بزاری توی WarnLog. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 23, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @Soli، شکایت شما رد شد. نقل قول شما مجاز به تهدید و باجگیری از بازیکنان به دلایلی مانند جلوگیری از شکایت کردن یا دادن اموال نیستید (مجازات: اخطار) +بسته شد. 2 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده