Nate ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه دقیقه AFK کردم بعد برگشتم دیدم یه نفر کنار موتورم بود و سریع فرار کردم که کار جکم نکنه، بعد دیدم یهو تلپورت شدم به اسپری LS بعد داخله همون اسپری Ls همون کسی که کناره موتورم بود رو دیدم و از همون اسپری Ls دوباره برگشتم سر جای اولم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s16.picofile.com/file/8428615926/Samp_Bug.wmv.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یه نفر AFK باشه و یکی دیگه بیاد ماشین رو هیجکت کنه بعد اون طرف که ماشین رو برداشت طرف AFK هم از AFK در بیاد بعد برید توی اسپری ماشین رو اسپری کنین خودتون متوجه میشید. You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 باگ سمی بود ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2021 دادا PC تو ویروس داره یه چک بکن این سما چیه ناموسا xD ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 21:27، NiNjAaA گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه دقیقه AFK کردم بعد برگشتم دیدم یه نفر کنار موتورم بود و سریع فرار کردم که کار جکم نکنه، بعد دیدم یهو تلپورت شدم به اسپری LS بعد داخله همون اسپری Ls همون کسی که کناره موتورم بود رو دیدم و از همون اسپری Ls دوباره برگشتم سر جای اولم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s16.picofile.com/file/8428615926/Samp_Bug.wmv.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یه نفر AFK باشه و یکی دیگه بیاد ماشین رو هیجکت کنه بعد اون طرف که ماشین رو برداشت طرف AFK هم از AFK در بیاد بعد برید توی اسپری ماشین رو اسپری کنین خودتون متوجه میشید. برا materials get بدرد میخوره برو arms dealer شو ویرایش شده April 1, 2021 توسط Ariyansaneii نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در April 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۰ در 00:34، Farab گفته است: دادا PC تو ویروس داره یه چک بکن این سما چیه ناموسا در 8 ساعت قبل، Ariyansaneii گفته است: برا materials get بدرد میخوره برو arms dealer شو Arms Dealer هستم داش You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 در 44 دقیقه قبل، NiNjAaA گفته است: Arms Dealer هستم داش بنازم بنازم نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 عجب باگ سمی شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 21:27، NiNjAaA گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه دقیقه AFK کردم بعد برگشتم دیدم یه نفر کنار موتورم بود و سریع فرار کردم که کار جکم نکنه، بعد دیدم یهو تلپورت شدم به اسپری LS بعد داخله همون اسپری Ls همون کسی که کناره موتورم بود رو دیدم و از همون اسپری Ls دوباره برگشتم سر جای اولم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s16.picofile.com/file/8428615926/Samp_Bug.wmv.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یه نفر AFK باشه و یکی دیگه بیاد ماشین رو هیجکت کنه بعد اون طرف که ماشین رو برداشت طرف AFK هم از AFK در بیاد بعد برید توی اسپری ماشین رو اسپری کنین خودتون متوجه میشید. در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 21:27، NiNjAaA گفته است: دیدم یه نفر کنار موتورم بود و سریع فرار کردم ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 7, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 لطفاً بعد از ریستارت امروز امتحان کنید و ببینید برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در May 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 تست کردم فیکس شده. در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 21:27، NiNjAaA گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه دقیقه AFK کردم بعد برگشتم دیدم یه نفر کنار موتورم بود و سریع فرار کردم که کار جکم نکنه، بعد دیدم یهو تلپورت شدم به اسپری LS بعد داخله همون اسپری Ls همون کسی که کناره موتورم بود رو دیدم و از همون اسپری Ls دوباره برگشتم سر جای اولم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s16.picofile.com/file/8428615926/Samp_Bug.wmv.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یه نفر AFK باشه و یکی دیگه بیاد ماشین رو هیجکت کنه بعد اون طرف که ماشین رو برداشت طرف AFK هم از AFK در بیاد بعد برید توی اسپری ماشین رو اسپری کنین خودتون متوجه میشید. اسمم رو تغییر دادم: You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در May 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 منتظر پاسخ You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 سم خالص باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در May 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 در 8 ساعت قبل، NiNjAaA گفته است: منتظر پاسخ انتظار خوب است بعلی ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در May 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در 5 ساعت قبل، Farab گفته است: انتظار خوب است بعلی You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 23, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۸ در 10:20، ErFaNMH گفته است: تست کردم فیکس شده. اسمم رو تغییر دادم: با تشکر از گزارش شما. جایزه 2 برابر برای شما ارسال خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده