404 ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 دعوا نکنید. منم اشتباه کردم بحث راه انداختم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 چی میگید بی تربیتا این بود آرمان های امام؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 در 56 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: چی میگید بی تربیتا این بود آرمان های امام؟ آرمان های آیتالله امام چی بود یادم رفته متاسفانه؟ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 در 3 دقیقه قبل، Beigi گفته است: آرمان های آیتالله امام چی بود یادم رفته متاسفانه؟ این بود که دعوا نکنیم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 در 1 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: چی میگید بی تربیتا این بود آرمان های امام؟ ناراحت شد، گفتم ادامه ندیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در May 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۷ در 21:01، 404 گفته است: ناراحت شد، گفتم ادامه ندیم داوش Limit خوردم ناراحت چیه داشت تازه گرم میشد که Limit زدن در در ۱۴۰۱/۲/۱۶ در 11:21، 025 گفته است: زجه بزن فعلا که pc تورو گرفتن حضرت عباسی تو بیا پایین تو چی میگی نخد؟ PC پوکید با لپ تاپ دارم ول میگردم نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 در 4 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: داوش Limit خوردم ناراحت چیه داشت تازه گرم میشد که Limit زدن دهنش سرویس وسط بحث نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در May 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: دهنش سرویس وسط بحث میگم من مگه اسپم کردم تو تایپیک؟@Alireza زرتی لیمیت داد در در ۱۴۰۱/۱/۲۷ در 16:58، llErrorsll گفته است: چقدرر آدم فشاریه این #قدرت هست فشار بحث ش جدا ویرایش شده May 10, 2022 توسط iXXXTENTACION نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 در 4 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: اسپم کردم تو تایپیک؟ هم اندازه پست گذاشتیم فک نکنم بخاطر اسپم باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در May 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 در 1 دقیقه قبل، 404 گفته است: هم اندازه پست گذاشتیم فک نکنم بخاطر اسپم باشه. کو؟؟ کجاست؟؟ نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 در 24 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: کو؟؟ کجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در May 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2022 بهلع نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.