TheMasTeR ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام با استفاده از این باگ میتونین هرچقدر میخواین بدوین بدون اینکه اسکینتون خسته شه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست توی توضیحات دقیق گفتم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) خوب اول چندین Animation معرفی میکنم که باگ هستن میتونین ازش سواستفاده کنین: WashUp/ Boroo/ Shkhead/ نحوه کار : شما این انیم ها رو با استفاده از قابلیت لانچر (Key Binding در F9) روی یه دکه Bind میکنید سپس Save رو میزنین. بعد بدوید و در حالت دویدن Key مربوط به اون انیم رو بزنین. اسکینتون خسته نمیشه و شما سرعت دویدن بیشتر از حد معمول دارید. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 شایان؟ دادی؟ نظم سرور رو بهم ریختی؟ اکتیویتی رو برای کاپ سختوندی؟ قلب پلیرارو شکوندی؟ مارو از دویدن هنگام نبوده تاکسی نومید کردی؟ 1 2 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 باگ نیست بعدِ یه مدت خودِ اسکینت صبر میکنه تا نفس بکشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 8 ساعت قبل، Shxyan گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام با استفاده از این باگ میتونین هرچقدر میخواین بدوین بدون اینکه اسکینتون خسته شه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست توی توضیحات دقیق گفتم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) خوب اول چندین Animation معرفی میکنم که باگ هستن میتونین ازش سواستفاده کنین: WashUp/ Boroo/ Shkhead/ نحوه کار : شما این انیم ها رو با استفاده از قابلیت لانچر (Key Binding در F9) روی یه دکه Bind میکنید سپس Save رو میزنین. بعد بدوید و در حالت دویدن Key مربوط به اون انیم رو بزنین. اسکینتون خسته نمیشه و شما سرعت دویدن بیشتر از حد معمول دارید. کسی کمکت نکرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 03:29، Tiory گفته است: باگ نیست بعدِ یه مدت خودِ اسکینت صبر میکنه تا نفس بکشه چیزی نمیدونی میتونی چیزی نگی همچین چیزی نمیشه :I همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 02:14، Shxyan گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام با استفاده از این باگ میتونین هرچقدر میخواین بدوین بدون اینکه اسکینتون خسته شه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست توی توضیحات دقیق گفتم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) خوب اول چندین Animation معرفی میکنم که باگ هستن میتونین ازش سواستفاده کنین: WashUp/ Boroo/ Shkhead/ نحوه کار : شما این انیم ها رو با استفاده از قابلیت لانچر (Key Binding در F9) روی یه دکه Bind میکنید سپس Save رو میزنین. بعد بدوید و در حالت دویدن Key مربوط به اون انیم رو بزنین. اسکینتون خسته نمیشه و شما سرعت دویدن بیشتر از حد معمول دارید. بچه بد این چه کاریه همون که عرفان گفت شایان میخواستم این کار رو بکنم ترسیدم چطور این کار رو کردیییی =| ویرایش شده March 27, 2021 توسط Farab 1 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: بچه بد این چه کاریه همون که عرفان گفت شایان میخواستم این کار رو بکنم ترسیدم چطور این کار رو کردیییی =| شایان نصف شهرتشو از دست داد =/// به خاطر رسپکت و گلد خودشو تو دلمون بد کرد =/ نقل قول محض شوخی.. :)) ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2021 در 4 ساعت قبل، Shahrooz گفته است: ستاد نوب کشی @Shxyan دا ناموصا قربانی شدید در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است: @Shahroozبه تو هیچ ربطی نداره دیگه هم منو ریپلی نکن پرو گیمر همین مونده بیام با تو کل کنم بای باو ناموصا به کیا بال دادیم عقاب شدن پیف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 02:14، Shxyan گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام با استفاده از این باگ میتونین هرچقدر میخواین بدوین بدون اینکه اسکینتون خسته شه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست توی توضیحات دقیق گفتم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) خوب اول چندین Animation معرفی میکنم که باگ هستن میتونین ازش سواستفاده کنین: WashUp/ Boroo/ Shkhead/ نحوه کار : شما این انیم ها رو با استفاده از قابلیت لانچر (Key Binding در F9) روی یه دکه Bind میکنید سپس Save رو میزنین. بعد بدوید و در حالت دویدن Key مربوط به اون انیم رو بزنین. اسکینتون خسته نمیشه و شما سرعت دویدن بیشتر از حد معمول دارید. داداش مطمعنی باگه چیت نباشه؟؟ نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fanta ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 من امتحانش کردم چرا نشد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۲ در 16:12، iAriyan گفته است: داداش مطمعنی باگه چیت نباشه؟؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۳۱ در 23:48، Fanta گفته است: من امتحانش کردم چرا نشد؟ باید تمرکز کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 این باگ برطرف شد. لطفاً در ریستارت بررسی کنید. همچنین برای جلوگیری از سو استفاده های دیگر فعلاً skate 3 غیر فعال شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 Fix 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 22, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 بسته شد. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده